μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Help needed!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Φλεβάρη 2008, 06:53
Μέλος Ομάδα

Το μοντέλο HP Pavilion zt3000.
768 RAM
Windows XP Professional
Πήρα ένα μήνυμα σφάλματος απότομα λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν που δεν μπορούσα να διαβάσω αφού η μπλε οθόνη flashed σε λιγότερο από το ένα δεύτερο και εξαφανίστηκαν. Μετά τη συμβουλή του φίλου μου, θα αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις, για να εξασφαλίσει ο υπολογιστής δεν γίνει αυτόματη επανεκκίνηση του υπολογιστή έτσι ώστε να μπορέσω να σημειώσετε το μήνυμα λάθους (ες) και αυτά που είναι κάτω από αυτό που έχω ...

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A
(OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) ***
Atapi.sys - Διεύθυνση F7460384 βάση σε F7453000,
Datestamp 41107b4d Αρχή χωματερή της φυσικής μνήμης

Η άλλη: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys-Διεύθυνση BF9429AA Βάσης στο BF8000000, Ημερομηνία Σφραγίδα 41107F7A
Μου ζητήθηκε να εκτελέσετε μια δοκιμή μνήμης RAM που είναι http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86 +-1.70.iso.zip λάθη και δεν εμφανίστηκε.
Τα μηνύματα λάθους που εμφανίζονται σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια άρχισε να εμφανίζονται μία φορά σε κάθε 4-5 ημέρες ή έτσι .... και στη συνέχεια πήρα ένα 3α νέο μήνυμα που είναι:

Μια διαδικασία ή νήμα κρίσιμη για τη λειτουργία του συστήματος έχει απροσδόκητα βγείτε ή έχουν περατωθεί
STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8)
Το 3ο μήνυμα εμφανίστηκε πάνω από 12 φορές και, τουλάχιστον, τελευταία weekned. Ο φίλος μου θέλησε να ελέγξει την εικονική μνήμη και μου πήρε για να την απενεργοποιήσετε συνέχεια.

Επίσης, έτρεξε την εντολή chkdsk / r λειτουργία και δεν έχουν προκύψει λάθη ed ... με βάση το πρόβλημα που αναφέρθηκε, λίγα άτομα έχουν υποδείξει ότι το πρόβλημα υλικού και ούτε υπάρχει πρόβλημα με τη μητρική πλακέτα ή συνδέσεις μεταξύ του σκληρού δίσκου και την μητέρα του σκάφους. Ο υπολογιστής έχει εντελώς σταμάτησε να λειτουργεί τώρα και μπορώ να έχουν πρόσβαση στο σύστημα για να εκτελέσετε μια γραμμή εντολών σε ασφαλή λειτουργία / safe mode. Προσπάθησα να επαναφέρετε τον υπολογιστή (όπως προτείνεται από την HP πελάτη υπηρεσίες) αλλά θα επαναφέρει το σύστημα στις 31 Ιανουαρίου και να μην νωρίτερα από αυτό. Συνεπώς, αυτό δεν βοήθησε ούτε.

Έχω ελέγξει για spyware και επίσης για ιούς και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Κάθε συμβουλή για το θέμα αυτό θα εκτιμηθεί.

Ευχαριστώ πολύ!
Old 4 Φλεβάρη 2008, 10:53
Ομάδα Δωρητών

αν μπορείτε να πάτε στο bios (del κατά την εκκίνηση) και να βρουν κάτι για να simular "CONFIG DRAM». βρείτε το RAM ταχύτητα ρολογιού και τη σειρά που ορίζει εγκοπή στη συνέχεια επιλέξτε "αποθήκευση και την έξοδο».

i επίκλιση θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα, διότι όλες bioses ar διαφορετικές, αλλά im βέβαιος ότι ο φίλος σας μπορεί να το κάνει.
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 04:19
Ομάδα Δωρητών

Το μήνυμα STOP (s), φαίνεται να αναφερθώ στο αρχείο Atapi.sys, το οποίο είναι ένα ελεγκτή μαζικής αποθήκευσης, που επηρεάζει το HDD.
Είναι πιθανό ότι αυτό έχει καταστραφεί bcome. Δοκιμάστε τη λειτουργία του συστήματος αρχείων checker, πηγαίνοντας σε μια γραμμή εντολών και δακτυλογράφηση SFC / scannow και Enter. Μπορεί να σας ζητηθεί να τοποθετήσετε το CD XP.
Αυτό θα ελέγξει όλα τα αρχεία του συστήματος για την ακεραιότητα και την αντικατάσταση τυχόν που brokern / κατεστραμμένο.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 04:39
Ομάδα Δωρητών

Αν τα παραπάνω δεν έχει καμία χρήση, θα μπορούσε να είναι η σελίδα σας αρχείο, το οποίο χρησιμοποιείται για την εικονική μνήμη έχει καταστραφεί / κατεστραμμένο.

Ρίξτε μια ματιά εδώ διαδικασία για να επανορθώσει.

Από ενδιαφέροντος έκανε την εγκατάσταση του Daemon Tools ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό που χρησιμοποιεί μια εικονική μονάδα δίσκου, αμέσως πριν από αυτό το πρόβλημα;
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 09:50
Ομάδα Δωρητών

και κάτι για να την κάνουμε με ένα δίσκο ή ελαττωματικά ram νομίζω
Old 5 Φεβρουαρίου 2008, 11:35
Ομάδα Δωρητών

Ναι ... Είναι μια διαδικασία εξάλειψης πραγματικά .... δοκιμάστε τον εύκολο / φθηνές λύσεις πρώτο, το να αρχίσει να ψάχνει την αντικατάσταση του υλικού.
Old 21 Φεβρουαρίου 2008, 11:05
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ πολύ σε όλους σας για τον χρόνο για να απαντήσει.
Reply

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια που απαιτείται teenee23 Laptops, Κινητά & PDA 7 30 Δεκ. 2008 13:34
Hey όλα, χρειάζεται βοήθεια robk89 Γενική Συζήτηση Hardware 14 21 Νοε 2007 10:53
Βοήθεια που απαιτείται aeroken1 Γενική Συζήτηση Hardware 8 22 Αυγ 2007 06:42
Βοήθεια που απαιτείται doomjeffs Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 12 Αυγ 2007 04:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.