manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Help needed!

Reply

Thread Tools
Old 4. veljače 2008, 06:53
Member Group

Default Help needed!

Model je HP Paviljon zt3000.
768 RAM-a
Windows XP Professional
Dobio sam poruku o pogrešci naglo malo više od mjesec dana koji sam nije mogao pročitati jer je plavi ekran bljeskale za manje od sekunde i nestao. Po mom prijatelju je savjet, promijenio sam nekoliko postavki na računalu kako bi se osiguralo ne automatski ponovo pokrenuti tako da mogu bilješku poruku o pogrešci (s) i na one ispod su ono što sam dobio ...

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A
(OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) ***
Atapi.sys - Adresa F7460384 base at F7453000,
Datestamp 41107b4d Počev izvatkom fizičke memorije

Drugi: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys Adresa BF9429AA-Base at BF8000000, datum Pečat 41107F7A
Bio sam pitao to trčanje ovan test koji je http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86 +-1.70.iso.zip i bez greške pojavio.
Poruka o pogrešci pojavljuje prestala neko vrijeme, a zatim počelo pojavljuju jednom u svakih 4-5 dana ili tako .... i onda sam dobio 3. novu poruku koja glasi:

Proces ili nit bitno sustava je neočekivano exited ili je ukinuto
STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8)
3. poruku preko 12 puta pojavili i najmanje posljednjih weekned. Moj prijatelj htjeli provjeriti virtualne memorije i dobio mene da biste ga isključili naknadno.

Također sam ran chkdsk / r rad i ne dođe do greške su ed ... temelji na problem izjavio, nekoliko ljudi koji su predložili da svojim hardverski problem i bilo je problema s matične ploče ili povezanosti između tvrdog diska i majka odbora. Računalo je u potpunosti zaustavljen rad sada i ne mogu pristupiti pokrenuti iz naredbenog retka u sigurnom načinu rada / siguran način. JA pokušao to vratiti računalo (kao predložen od strane HP kupca usluga), ali se sustav vraća u 31. siječanj, a ne ranije od toga. Pa ovo nije pomoglo ni.

Imam ček za Spyware i za viruse i nema problema.

Bilo koji savjet o tome će se poštovati.

Thanks much!
Old 4. veljače 2008, 10:53
Donatorska Grupa

Default Help needed!

Ako možete otići u BIOS (bris pri pokretanju) i pronaći nešto za simular 'drahma CONFIG'. pronaći svoj ram clock brzine i pretvoriti ga niz urez zatim odaberite "izlaza i spasiti '.

ja licemjerje voditi vas kroz to korak po korak jer su sve bioses ar različite, ali im sigurno vaš prijatelj mogao učiniti.
Old 5. veljače 2008, 04:19
Donatorska Grupa

Default Help needed!

Stop poruku (e) pojavljuju se odnose na Atapi.sys datoteka, što je za masovnu pohranu kontroler, koji utječe na vaš HDD.
Moguće je da je to bcome oštećen. Pokušajte sa System File Checker, odlaskom na naredbeni redak i tipkati sfc / scannow i Enter. Vi svibanj biti zatraženo da umetnete vaš XP CD-a.
To će provjeriti sve svoje datoteke sustava za integritet i zamjena za koje su brokern / oštećen.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 5. veljače 2008, 04:39
Donatorska Grupa

Default Help needed!

Ako gore ne koristite, to može biti Vaše stranice datoteku, a koristi se za Virtualna memorija je postala oštećena / oštećen.

Imaju izgled ovdje Procedura za lijeka.

Od interesa ste instalirali demon Tools ili bilo koji drugi softver koji se koristi Virtual Drive, neposredno prije ovog problema?
Old 5. veljače 2008, 09:50
Donatorska Grupa

Default Help needed!

dobro svojih nešto za napraviti sa neispravan disk ili RAM-a mislim
Old 5. veljače 2008, 11:35
Donatorska Grupa

Default Help needed!

Yep ... to je proces eliminacije stvarno .... probati lako / jeftinim rješenjima prvi, početak obličje at zamijenivši hardver.
Old 21 veljača 2008, 11:05
Member Group

Default Help needed!

Hvala puno svima vam za uzimanje vremena za odgovor.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć potrebna teenee23 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 7 30. prosinac 2008 13:34
Hej svima, potrebna pomoć robk89 General Hardware Chat 14 21. studeni 2007 10:53
Pomoć potrebna aeroken1 General Hardware Chat 8 22. kolovoz 2007 06:42
Pomoć potrebna doomjeffs Virus, Spyware i sigurnost 2 12. kolovoz 2007 04:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.