![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Model je HP Paviljon zt3000. 768 RAM-a Windows XP Professional Dobio sam poruku o pogrešci naglo malo više od mjesec dana koji sam nije mogao pročitati jer je plavi ekran bljeskale za manje od sekunde i nestao. Po mom prijatelju je savjet, promijenio sam nekoliko postavki na računalu kako bi se osiguralo ne automatski ponovo pokrenuti tako da mogu bilješku poruku o pogrešci (s) i na one ispod su ono što sam dobio ... KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A (OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) *** Atapi.sys - Adresa F7460384 base at F7453000, Datestamp 41107b4d Počev izvatkom fizičke memorije Drugi: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys Adresa BF9429AA-Base at BF8000000, datum Pečat 41107F7A Bio sam pitao to trčanje ovan test koji je http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86 +-1.70.iso.zip i bez greške pojavio. Poruka o pogrešci pojavljuje prestala neko vrijeme, a zatim počelo pojavljuju jednom u svakih 4-5 dana ili tako .... i onda sam dobio 3. novu poruku koja glasi: Proces ili nit bitno sustava je neočekivano exited ili je ukinuto STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8) 3. poruku preko 12 puta pojavili i najmanje posljednjih weekned. Moj prijatelj htjeli provjeriti virtualne memorije i dobio mene da biste ga isključili naknadno. Također sam ran chkdsk / r rad i ne dođe do greške su ed ... temelji na problem izjavio, nekoliko ljudi koji su predložili da svojim hardverski problem i bilo je problema s matične ploče ili povezanosti između tvrdog diska i majka odbora. Računalo je u potpunosti zaustavljen rad sada i ne mogu pristupiti pokrenuti iz naredbenog retka u sigurnom načinu rada / siguran način. JA pokušao to vratiti računalo (kao predložen od strane HP kupca usluga), ali se sustav vraća u 31. siječanj, a ne ranije od toga. Pa ovo nije pomoglo ni. Imam ček za Spyware i za viruse i nema problema. Bilo koji savjet o tome će se poštovati. Thanks much! |
|
| |||
| |||
| Ako možete otići u BIOS (bris pri pokretanju) i pronaći nešto za simular 'drahma CONFIG'. pronaći svoj ram clock brzine i pretvoriti ga niz urez zatim odaberite "izlaza i spasiti '. ja licemjerje voditi vas kroz to korak po korak jer su sve bioses ar različite, ali im sigurno vaš prijatelj mogao učiniti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stop poruku (e) pojavljuju se odnose na Atapi.sys datoteka, što je za masovnu pohranu kontroler, koji utječe na vaš HDD.
Moguće je da je to bcome oštećen. Pokušajte sa System File Checker, odlaskom na naredbeni redak i tipkati sfc / scannow i Enter. Vi svibanj biti zatraženo da umetnete vaš XP CD-a. To će provjeriti sve svoje datoteke sustava za integritet i zamjena za koje su brokern / oštećen. My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Ako gore ne koristite, to može biti Vaše stranice datoteku, a koristi se za Virtualna memorija je postala oštećena / oštećen. Imaju izgled ovdje Procedura za lijeka. Od interesa ste instalirali demon Tools ili bilo koji drugi softver koji se koristi Virtual Drive, neposredno prije ovog problema? |
|
| |||
| |||
| dobro svojih nešto za napraviti sa neispravan disk ili RAM-a mislim |
|
| |||
| |||
| Yep ... to je proces eliminacije stvarno .... probati lako / jeftinim rješenjima prvi, početak obličje at zamijenivši hardver. |
|
| |||
| |||
| Hvala puno svima vam za uzimanje vremena za odgovor. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć potrebna | teenee23 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 30. prosinac 2008 13:34 |
| Hej svima, potrebna pomoć | robk89 | General Hardware Chat | 14 | 21. studeni 2007 10:53 |
| Pomoć potrebna | aeroken1 | General Hardware Chat | 8 | 22. kolovoz 2007 06:42 |
| Pomoć potrebna | doomjeffs | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 12. kolovoz 2007 04:37 |
| Thread Tools | |
| |