![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Modelis HP Pavilion zt3000. 768 RAM Windows XP Professional Aš klaidos pranešimą staiga truputį daugiau nei prieš mėnesį, kurį aš negalėjo perskaityti, nes mėlynas ekranas uždėtinis mažiau tada antra ir dingo. Po mano draugo patarimas, aš pakeisti keletą nustatymų, siekiant užtikrinti kompiuteryje nėra automatiškai paleisti, kad galėčiau dėmesį klaidos pranešimas (-ai) ir tie, kurie toliau yra tai, ką aš turiu ... KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A (OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) *** Atapi.sys - Address F7460384 base at F7453000, Datestamp 41107b4d Beginning dump fizinės atminties Kita: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys-Adresas BF9429AA bazėje BF8000000, Data Stamp 41107F7A Buvau paprašyta paleisti RAM tyrimą, kuris http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86+-1.70.iso.zip ir jokios klaidos atsirado. Klaidų pranešimų sustojo vyksta tam tikrą laiką, ir tada ji pradėjo rodyti vieną kartą kas 4-5 dienas ar taip .... ir tada aš 3. naują žinutę, kuri yra: Proceso arba temoje labai svarbus sistemos veikimo netikėtai išėjo arba buvo nutraukta STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8) 3. pranešimas pasirodė daugiau nei 12 kartų ir bent paskutiniais weekned. Mano draugas norėjo patikrinti, virtualiosios atminties ir gavo man išjungti ją vėliau. Aš taip pat vyko chkdsk / r veikimą ir neturi klaidų pasitaiko ED ... grindžiama problemą nurodė, keletas žmonių pareiškė, jog jo aparatūros problema ir nei ten yra su plokštę arba jungtys tarp disko ir problemos mama lenta. Kompiuteris visiškai nustojo veikti dabar ir aš galiu gauti ji paleisti komandinę eilutę į safe mode / safe mode. Bandžiau atstatyti kompiuterį (kaip siūloma HP costumer paslaugos), bet jis atkuria sistemą iki 31 Jan ir ne anksčiau, nei nurodyta. Taigi tai nėra nei padėjo. Pavarčiau šnipinėjimo programų bei virusų ir nebuvo jokių problemų. Bet šiuo klausimu konsultacijas bus vertinama. Thanks much! |
|
| |||
| |||
| Jei galite pereiti į Bios (del paleidus) ir rasti kažką simular į "DRAM config". Ieškoti RAM clock speed ir pasukite jį žemyn žingsniu tada pasirinkite "Išsaugoti ir išeiti". I cant jus per jį žingsnis po žingsnio, nes visi bioses ar skiriasi, tačiau jiems, kad jūsų draugas gali tai padaryti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stotelė pranešimas (-ai) pasirodys nuoroda į Atapi.sys failas, kuris yra saugojimo valdytojas, kuris paveikia jūsų HDD.
Gali būti, kad tai bcome sugadintas. Pabandykite paleisti sistemos rinkmenų tikrintuvą, eikite į komandinę eilutę ir įvesti sfc / scannow ir Enter. Jums gali būti prašoma įrašyti savo XP CD. Tai leis patikrinti, ar visi jūsų sistemos failai vientisumą ir pakeičia bet kurios brokern / sugadintas. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Jei minėtas pasiūlymas yra nenaudingas, tai gali būti jūsų puslapio failo, naudojama Virtual Memory tapo sugadintas / sugadintas. Susipažinkite čia už procedūrą ištaisyti. Iš palūkanų Ar įdiegėte Daemon Tools ar kitos programinės įrangos, kuri naudoja Virtual Drive, prieš šią problemą? |
|
| |||
| |||
| bei jo kažką daryti su defektais disko arba RAM Manau, |
|
| |||
| |||
| Yep ... Tai pašalinimo procesas iš tikrųjų .... Išbandykite lengvai / pigūs sprendimus, pirma, pradėti ieško keičia aparatūros. |
|
| |||
| |||
| Ačiū labai jums visiems, kad radote laiko atsakyti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help Needed | teenee23 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 30 gruodis 2008 13:34 |
| Hey all, padėti reikia | robk89 | General Hardware Chat | 14 | Lapkritis 21, 2007 10:53 |
| Help Needed | aeroken1 | General Hardware Chat | 8 | Rugpjūtis 22, 2007 06:42 |
| Help Needed | doomjeffs | Virus, Spyware & Security | 2 | Rugpjūtis 12, 2007 04:37 |
| Temos įrankiai | |
| |