![]() |
|
| |||
| |||
| Modelis HP Pavilion zt3000. 768 RAM Windows XP Professional Es saņēmu kļūdas ziņojumu, pēkšņi nedaudz vairāk nekā pirms mēneša, ko es nevarētu lasīt, jo zilā ekrāna atlaidinātas mazāk nekā otrais un pazuda. Pēc mana drauga padomu, es mainīja dažus iestatījumus, lai nodrošinātu datora netiek automātiski restart, lai es varētu atzīmēt kļūdas paziņojumu (s) un tiem turpmāk ir tas, ko es saņēmu ... KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A (OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) *** atapi.sys - Adrese F7460384 bāze F7453000, Datestamp 41107b4d Beginning dump fiziskās atmiņas Otrs: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) WIN32K.SYS vietne BF9429AA bāze BF8000000, Date Stamp 41107F7A Man lūdza vadīt RAM testu, kas ir http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86+-1.70.iso.zip un bez kļūdām parādījās. Kļūdu ziņojumus apstājās notiek uz brīdi un tad sāka parādīties reizi 4-5 dienu laikā, vai arī tā .... un tad es saņēmu 3. jaunu ziņu, kas ir: Procesā vai pavedienu svarīgi sistēmas darbību ir negaidīti iziet vai ir pārtraukta STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8) 3. ziņa parādījās vairāk nekā 12 reizes un vismaz pēdējā weekned. Mans draugs gribēja pārbaudīt virtuālo atmiņu un saņēma mani izslēgt to vēlāk. Es arī ran chkdsk / r darbību un nav kļūdas rodas ed ... balstīta uz problēmu norādījis, daži cilvēki ir teikuši, ka aparatūras problēmu un vai nu ir problēmas ar mātesplati vai savienojumiem starp cieto disku un mātes kuģa. Dators ir pilnībā pārtraucis strādāt tagad, un es varu piekļūt palaist komandu uzvedne drošajā režīmā / safe mode. Es mēģināju atjaunot datoru (kā to ierosināja HP, klientu pakalpojumu), bet tā atjauno sistēmu, janvāris 31, bet ne agrāk par to. Tātad tas nav palīdzējis ne. Man ir jāpārbauda Spyware, kā arī vīrusu un nav problēmu. Jebkurš šo jautājumu konsultācijas tiks appreciated. Thanks much! |
|
| |||
| |||
| ja jūs varat ieiet BIOS (del pie startēšanas) un atrast kaut ko simular uz "DRAM CONFIG". atrast savu ram clock speed un padara to nosaka iecirtums tad izvēlieties "izejas un saglabāt". i cant vada jūs cauri soli pa solim, jo visi bioses ar dažādas, bet im pārliecinieties, ka jūsu draugs var darīt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stop ziņa (s), attiecas uz atapi.sys lietu, kas lielapjoma atmiņas kontrolieris, kas skar jūsu HDD.
Tas ir iespējams, ka tas ir bcome bojāti. Sāciet System File Checker, dodoties uz komandu uzvednes un ierakstot sfc / scannow un Enter. Jūs var lūgt ievietot savu XP CD. Tas būs jāpārbauda visas jūsu sistēmas failus, integritātes un aizstāt tās, kurām brokern / bojāti. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Ja iepriekš nav nozīmes, tas varētu būt jūsu lapas failu, ko lieto virtuālo atmiņu ir kļuvusi bojāts / bojāti. Vai meklēt šeit par procedūru, tiesiskās aizsardzības līdzekli. No procentu jūs instalēt Daemon Tools vai jebkuru citu programmatūru, kas izmanto Virtual Drive, tieši pirms šo problēmu? |
|
| |||
| |||
| arī tās kaut ko darīt ar bojātu diska vai ram i domāju |
|
| |||
| |||
| Yep ... tas ir process likvidēšana tiešām .... izmēģināt viegli / lēti risinājumi, pirmkārt, sākt meklēt ir aizstāt aparatūru. |
|
| |||
| |||
| Pateicoties daudz jums visiem par tādu termiņu, lai atbildētu. |