menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Pomoc potrebné!

Reply

Thread Tools
Old 4.februára 2008, 06:53
Člen Skupina

Default Pomoc potrebné!

Model je HP Pavillion zt3000.
768 RAM
Windows XP Professional
Dostal som chybovú správu zrazu o niečo viac ako pred mesiacom, ktorú som nemohol prečítať, pretože modrá obrazovka zasvítil na menej ako druhý a zmizol. Na základe môjho priateľa radu, Zmenil som niekoľko nastavení, aby zabezpečili, že počítač neznamená automaticky reštartuje, takže môžem upozorniť, že sa zobrazí chybové hlásenie (y) a tie sú nižšie čo mám ...

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A
(OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) ***
Atapi.sys - Adresa F7460384 base v F7453000,
Datestamp 41107b4d Začiatok výpisu fyzickej pamäte

Na druhej strane: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys Adresa BF9429AA-Base na BF8000000, dátum Pečiatka 41107F7A
Bol som požiadaný, aby spustiť test RAM, ktorá je http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86 +-1.70.iso.zip a žiadna chyba sa objavila.
Chybové správy, zastavil sa vyskytujúce na chvíľu a potom už začala objavovať raz za 4-5 dni, alebo tak .... a potom som dostala 3. novú správu, ktorá je:

A proces alebo vlákno zásadné pre fungovanie systému neočakávane odišiel alebo bol ukončený
STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8)
3. správa sa objavila viac ako 12 krát a aspoň posledný weekned. Môj priateľ chcel skontrolovať, virtuálnej pamäte a ma sa to vypnúť následne.

Tiež som bežal na chkdsk / r prevádzky a žiadne chyby, ktoré sa vyskytnú ed ... založené na problém uviedol, pár ľudí naznačujú, že jeho hardvérový problém a či už to je problém so základnou doskou alebo prepojenie pevného disku a matka palube. V počítači je úplne prestal pracovať hneď a můžu prístupu na spustenie príkazového riadka v núdzovom režime / núdzovom režime. Snažil som sa obnoviť počítač (ako navrhoval HP zákazníka služieb), ale obnovuje systém na 31. januára, a nie skôr, než to. Takže to nie je ani pomohol.

Mám kontroluje Spyware aj vírusy a nebol problém.

Akákoľvek pomoc v tejto veci bude ocenené.

Díky moc!
Old 4.februára 2008, 10:53
Darcu Skupina

Default Pomoc potrebné!

Ak môžete, choďte do BIOSu (del pri štarte) a nájsť niečo k simular 'DRAM CONFIG'. nájsť ram hodiny rýchlosť a zase dole stupeň potom vyberte 'výstup a uloženie'.

i cant vás cez neho krok-za-krokom, pretože všetky BIOSy ar líšia, ale im Váš priateľ by mohol urobiť.
Old 5. februára 2008, 04:19
Darcu Skupina

Default Pomoc potrebné!

Stop správu (y), sa však vzťahujú na Atapi.sys súbor, ktorý je mass storage controller, ktorý ovplyvňuje vaše HDD.
Je možné, že to má bcome poškodená. Skúste spustiť Kontrola systémových súborov, ktoré sa do príkazového riadku a zadaním SFC / scannow a Enter. Môžete byť vyzvaní na vloženie CD XP.
To bude kontrolovať všetky vaše Systém súborov pre integritu a nahradenia, ktoré sú brokern / poškodený.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5. februára 2008, 04:39
Darcu Skupina

Default Pomoc potrebné!

Ak vyššie uvedené nie je použitie, mohol by byť váš súbor stránky, ktoré sú používané pre virtuálnu pamäť stala poškodené / poškodený.

Nahliadnite tady pre postup na nápravu.

Mimo záujem si nainštalovať Daemon tools alebo akýkoľvek iný softvér, ktorý využíva virtuálny disk, bezprostredne pred týmto problémom?
Old 5. februára 2008, 09:50
Darcu Skupina

Default Pomoc potrebné!

aj jeho niečo urobiť s chybného disku alebo barana i think
Old 5. februára 2008, 11:35
Darcu Skupina

Default Pomoc potrebné!

Jo ... je to proces eliminácie naozaj .... vyskúšajte jednoduchý / lacná riešenie, ako prvá, začiatok sa pozrieme na nahrádzajúci hardware.
Old 21.února 2008, 11:05
Člen Skupina

Default Pomoc potrebné!

Díky moc vám všetkým za čas na odpoveď.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc potrebných teenee23 Notebooky, Mobily a PDA 7 30. December 2008 13:34
Ahoj všetkým, pomoc potrebná robk89 Všeobecné Hardware Chat 14 21. novembra 2007 10:53
Pomoc potrebných aeroken1 Všeobecné Hardware Chat 8 22. augusta 2007 06:42
Pomoc potrebných doomjeffs Virus, spyware a bezpečnosť 2 12. august 2007 04:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.