![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Model je HP Pavillion zt3000. 768 RAM Windows XP Professional Dostal som chybovú správu zrazu o niečo viac ako pred mesiacom, ktorú som nemohol prečítať, pretože modrá obrazovka zasvítil na menej ako druhý a zmizol. Na základe môjho priateľa radu, Zmenil som niekoľko nastavení, aby zabezpečili, že počítač neznamená automaticky reštartuje, takže môžem upozorniť, že sa zobrazí chybové hlásenie (y) a tie sú nižšie čo mám ... KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A (OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) *** Atapi.sys - Adresa F7460384 base v F7453000, Datestamp 41107b4d Začiatok výpisu fyzickej pamäte Na druhej strane: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys Adresa BF9429AA-Base na BF8000000, dátum Pečiatka 41107F7A Bol som požiadaný, aby spustiť test RAM, ktorá je http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86 +-1.70.iso.zip a žiadna chyba sa objavila. Chybové správy, zastavil sa vyskytujúce na chvíľu a potom už začala objavovať raz za 4-5 dni, alebo tak .... a potom som dostala 3. novú správu, ktorá je: A proces alebo vlákno zásadné pre fungovanie systému neočakávane odišiel alebo bol ukončený STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8) 3. správa sa objavila viac ako 12 krát a aspoň posledný weekned. Môj priateľ chcel skontrolovať, virtuálnej pamäte a ma sa to vypnúť následne. Tiež som bežal na chkdsk / r prevádzky a žiadne chyby, ktoré sa vyskytnú ed ... založené na problém uviedol, pár ľudí naznačujú, že jeho hardvérový problém a či už to je problém so základnou doskou alebo prepojenie pevného disku a matka palube. V počítači je úplne prestal pracovať hneď a můžu prístupu na spustenie príkazového riadka v núdzovom režime / núdzovom režime. Snažil som sa obnoviť počítač (ako navrhoval HP zákazníka služieb), ale obnovuje systém na 31. januára, a nie skôr, než to. Takže to nie je ani pomohol. Mám kontroluje Spyware aj vírusy a nebol problém. Akákoľvek pomoc v tejto veci bude ocenené. Díky moc! |
|
| |||
| |||
| Ak môžete, choďte do BIOSu (del pri štarte) a nájsť niečo k simular 'DRAM CONFIG'. nájsť ram hodiny rýchlosť a zase dole stupeň potom vyberte 'výstup a uloženie'. i cant vás cez neho krok-za-krokom, pretože všetky BIOSy ar líšia, ale im Váš priateľ by mohol urobiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stop správu (y), sa však vzťahujú na Atapi.sys súbor, ktorý je mass storage controller, ktorý ovplyvňuje vaše HDD.
Je možné, že to má bcome poškodená. Skúste spustiť Kontrola systémových súborov, ktoré sa do príkazového riadku a zadaním SFC / scannow a Enter. Môžete byť vyzvaní na vloženie CD XP. To bude kontrolovať všetky vaše Systém súborov pre integritu a nahradenia, ktoré sú brokern / poškodený. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Ak vyššie uvedené nie je použitie, mohol by byť váš súbor stránky, ktoré sú používané pre virtuálnu pamäť stala poškodené / poškodený. Nahliadnite tady pre postup na nápravu. Mimo záujem si nainštalovať Daemon tools alebo akýkoľvek iný softvér, ktorý využíva virtuálny disk, bezprostredne pred týmto problémom? |
|
| |||
| |||
| aj jeho niečo urobiť s chybného disku alebo barana i think |
|
| |||
| |||
| Jo ... je to proces eliminácie naozaj .... vyskúšajte jednoduchý / lacná riešenie, ako prvá, začiatok sa pozrieme na nahrádzajúci hardware. |
|
| |||
| |||
| Díky moc vám všetkým za čas na odpoveď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc potrebných | teenee23 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 30. December 2008 13:34 |
| Ahoj všetkým, pomoc potrebná | robk89 | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 21. novembra 2007 10:53 |
| Pomoc potrebných | aeroken1 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 22. augusta 2007 06:42 |
| Pomoc potrebných | doomjeffs | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 12. august 2007 04:37 |
| Thread Tools | |
| |