мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Хелп неедед!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Мар 2008, 06:53
Мембер Гроуп

Default Хелп неедед!

Модел је ХП Павиљон зт3000.
768 РАМ-а
Уиндоус КСП Профессионал
Добио сам поруку о грешци нагло мало више од месец дана који сам није могао прочитати јер је плави екран бљескале за мање од секунде и нестао. По мом пријатељу је савет, променио сам неколико поставки на рачунару како би се обезбедило не аутоматски поново покренути тако да могу белешку поруку о грешци (с) и на оне испод су оно што сам добио ...

КЕРНЕЛ_ДАТА_ИНПАГЕ_ЕРРОР *** СТОП ОКСОООООО7А
(ОКСЦО3ДД180, ОКСЦООООООЕ, ОКСФ7460384, ОКС06АД9860) ***
Атапи.сыс - Адреса Ф7460384 басе ат Ф7453000,
Датестамп 41107б4д Почев меморије физичке меморије

Други: ОКСОООООО7А (ОКСЕ17БАДДО, ОКСЦООООООЕ, ОКСБФ9429АА, ОКС28836860) Уин32к.сыс Адреса БФ9429АА-Басе ат БФ8000000, датум Печат 41107Ф7А
Био сам питао да тече ован тест који је хттп://ууу.мемтест.орг/доунлоад/1.70/мемтест86 +-1.70.исо.зип и без грешке појавио.
Порука о грешци појављује престала неко време, а затим почело појављују једном у сваких 4-5 дана или тако .... и онда сам добио 3. нову поруку која гласи:

Процес или нит битно система је неочекивано екситед или је укинуто
СТОП: ОКС000000ОФА (ОКСООООООО3, ОКС82Д84680, ОКС82Д847Ф4, ОКС805ФА7А8)
3. поруку преко 12 пута појавили и најмање последњих уеекнед. Мој пријатељ хтели проверити виртуалне меморије и добио мене да бисте га искључили накнадно.

Такође сам еарлы цхкдск / р рад и не дође до грешке су ед ... заснива на проблем изјавио, неколико људи који су предложили да својим хардверски проблем и било је проблема са матичне плоче или повезаности између врстог диска и мајка одбора. Рачунар је у потпуности заустављен рад сада и не могу приступити покренути из командне линије у безбедном начину рада / сигуран начин. ЈА суђен за вратити рачунар (као предложен од стране ХП купца услуга), али се систем враћа у 31. јануар, а не раније од тога. Па ово није помогло ни.

Имам чек за Спыуаре и за вирусе и нема проблема.

Ико ће савет о томе се поштовати.

Тханкс муцх!
Old 4. Мар 2008, 10:53
Донаторска Група

Default Хелп неедед!

Ако можете отићи у БИОС (брис при покретању) и пронаћи нешто за симулар 'драхма Цонфиг'. пронаћи свој рам цлоцк брзине и претворити га низ урез затим изаберите "излаза и спасити '.

ја лицемјерје водити вас кроз то корак по корак јер су све биосес ар различите, али им сигурно ваш пријатељ могао учинити.
Old 5. Мар 2008, 04:19
Донаторска Група

Default Хелп неедед!

Стоп поруку (е) појављују се односе на Атапи.сыс датотека, што је за масовну складиштење контролер, који утиче на ваш ХДД.
Могуће је да је то бцоме оштећен. Покушајте са Сыстем Филе Цхецкер, одласком на командној линији и куцате сфц / сцанноу и Ентер. Ви мај бити затражено да уметнете ваш КСП ЦД-а.
То ће проверити све своје датотеке система за интегритет и замена за које су брокерн / оштећен.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 5. Мар 2008, 04:39
Донаторска Група

Default Хелп неедед!

Ако сеттле не користите, то може бити ваше странице датотеку, а користи се за Виртуална меморија је постала оштећена / оштећен.

Имају изглед овде Процедура за лека.

Од интереса сте инсталирали демон Тоолс или било који други софтвер који се користи Виртуал Дриве, непосредно пре овог проблема?
Old 5. Мар 2008, 09:50
Донаторска Група

Default Хелп неедед!

добро својих нешто радити са неисправан диск или РАМ-а мислим
Old 5. Мар 2008, 11:35
Донаторска Група

Default Хелп неедед!

Ыеп ... то је процес елиминације стварно .... пробати лако / јефтиним решењима први, старт хандсоме код замијенивши хардвер.
Old 21. Мар 2008, 11:05
Мембер Гроуп

Default Хелп неедед!

Хвала пуно свима вам за узимање времена за одговор.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ потребна теенее23 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 7 30 децембар 2008 13:34
Хеј свима, потребна помоћ робк89 Генерал Хардуаре Цхат 14 21 новембар 2007 10:53
Помоћ потребна аерокен1 Генерал Хардуаре Цхат 8 22 аугуст 2007 06:42
Помоћ потребна доомјеффс Вирус, Спыуаре и безбедност 2 12 аугуст 2007 04:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц