![]() |
|
| |||
| |||
| Model HP Pavilion zt3000 olduğunu. 768 RAM Windows XP Professional Ben aniden bir ayda hangi önce mavi ekran beri okunamadı üzerinden az bir ikinci ve kayboldu için flashed bir hata mesajı var. Arkadaşım's tavsiye üzerine, Otomatik ki vardır ne var hata mesaj (lar) ve olanları aşağıda not edebilirsiniz ... yeniden bir bilgisayar sağlamak için birkaç ayarları değişti KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** DUR OXOOOOOO7A (OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) *** Atapi.sys - F7453000 Adres F7460384 base, Fiziksel bellek tarih 41107b4d itibaren dökümü Diğeri: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys-Adres BF9429AA Bankası BF8000000 at Tarih Damgası 41107F7A Ben hangi bir RAM testi çalıştırmak için istendi http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86 +-1.70.iso.zip ve hataları çıktı. Bu hata mesajı bir süre için ortaya çıkan ve daha sonra bir defa 4-5 gün veya .... çok ve daha sonra da bir 3. Yeni mesaj var görünen başladı durdu: Bir işlem veya iplik sistem işlemi için önemli ya da beklenmedik bir şekilde çıktı var iptal edilmiş DUR: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8) 3. mesajı üzerine çıktı 12 kere ve en az son weekned. Arkadaşım sanal bellek kontrol etmek istedi ve ben daha sonra kapatmak için var. Ben de koştum chkdsk / r çalışma ve hiç hata ED oluşabilir var ... Sorun, bir kaç kişi onun bir donanım sorunu ve ya bu anakart veya bağlantıları sabit disk ile ilgili bir sorun olduğunu öne sürdüler belirtildiği tabanlı Anakartta. Bilgisayar tamamen şimdi çalışma durdu ve bir komut güvenli modda istemi / güvenli modda çalıştırmak için erişebilirsiniz. Ben bilgisayarı geri yüklemek için (HP müşteri hizmetleri tarafından önerilen) denedim ama 31 Ocak ve sistem önceki daha geri yükler. Yani bu da yardım etmedi. Ben Spyware ve virüsleri ve kontrol ettikten hiçbir sorun var. Bu konuda herhangi bir tavsiye takdir edilecektir. Thanks much! |
|
| |||
| |||
| Eğer BIOS girmek için (del başlangıçta) ve bir şeyler için simular bulmak DRAM CONFIG '. için RAM saat hızını bulmak ve bir çentik aşağı çevirmek ardından 'çıkış ve' Kaydet'i seçin. çünkü tüm bioses farklı tr bu adım, ama adım size yol cant arkadaşın mümkündür emin Sohbet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ler) bir yığın depolama denetleyicisi olan Atapi.sys dosyası için, bu HDD etkiler bakın görünür Dur mesajı (.
Bu mümkündür, bu bozuk bcome vardır. Sistem Dosyası Denetleyicisi çalışan, bir komut istemi ve SFC yazmaya giderek deneyin / Scannow ve girin. Bunun için XP CD'sini istenebilir. Bu bütünlüğü için tüm sistem dosyalarını kontrol eder ve bu brokern vardır yerini / bozuk. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Yukarıdaki Herhangi bir kullanım, bu sayfa dosya, Sanal Bellek için kullanılan olabilir zarar haline gelmiştir / bozuk. Bir göz atın burada prosedürü için giderilmesi için. Dışarı çıkar size Daemon Tools veya hemen önce bu soruna bir Sanal Sürücü kullanır başka yazılım yüklemek mi? |
|
| |||
| |||
| düşünüyorum iyi olan şey hatalı disk veya RAM i yapmak |
|
| |||
| |||
| Evet ... onu ortadan kaldırılması bir süreç gerçekten ....'s Kolay / ucuz çözümler ilk çalıştığınızda, başlangıç donanım yerine bakıyorum. |
|
| |||
| |||
| Yanıtlamak için zaman ayırdığınız için size çok teşekkür ederiz. |
![]() |
|
| Bookmarks |