менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Допомога необхідна!

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 лютого 2008, 06:53
Член групи

Default Допомога необхідна!

Модель HP Pavilion zt3000.
768 RAM
Windows XP Professional
Я отримав повідомлення про помилку різко трохи більше місяця тому, що я не можу читати з синім екраном майнув за менше, ніж за другий і зник. За порадою мого друга, я змінив деякі настройки, щоб забезпечити комп'ютер автоматично не перезавантажується настільки, що я можу відзначити повідомлення про помилку (S), і ті, нижче, що я отримав ...

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A
(OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) ***
Atapi.sys - Адреса F7460384 бази F7453000,
Datestamp 41107b4d Початок дамп фізичної пам'яті

Ще одне: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32K.sys-Адреса BF9429AA База BF8000000, дата в кадрі 41107F7A
Мені було запропоновано запустити ОЗУ тесту, http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86+-1.70.iso.zip і ніяких помилок з'явилися.
Повідомлення про помилки, що відбуваються зупинилися на якийсь час і потім почали з'являтися раз на 4-5 днів, або близько того .... а потім я отримала 3 нові повідомлення, які:

Процес чи потік важливо для роботи системи несподівано вийшов чи був припинений
STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8)
3 повідомлення з'явилися в 12 разів і принаймні останніх weekned. Мій друг хоче, щоб перевірити віртуальної пам'яті, і мені є, щоб вимкнути його в подальшому.

Я побіг CHKDSK / R операції і не помилки відбуваються Ed ... засновані на проблемі заявив, мало хто пропонує, що його проблема апаратних і або існує проблема з материнською платою або зв'язків між жорстким диском і материнській платі. Комп'ютер повністю перестали працювати, і тепер я доступний для запуску з командного рядка в Safe Mode / Безпечний режим. Я спробував відновити комп'ютер (як це пропонує послуги HP замовник), але вона повертає систему до 31 січня, а не раніше, ніж це. Так що це не допомогло небудь.

Я перевірив для програм-шпигунів і вірусів і не було ніяких проблем.

Будь-які консультації з цього питання буде оцінено.

Спасибі багато!
Old 4 лютого 2008, 10:53
Донор групи

Якщо ви можете увійти в BIOS (DEL при завантаженні) і знайти щось подібне на "DRAM Config '. Знайти RAM тактову частоту і вимикати, Notch виберіть "Вийти і зберегти".

Я нахиляє вас через її крок за кроком, тому що всі BIOS, AR різні, але їм, що ваш друг міг це зробити.
Old 5 лютого 2008, 04:19
Донор групи

Зупинка повідомлення (и) з'явиться посилання на файл Atapi.sys, яка контролера запам'ятовуючого пристрої, які впливають на ваш жорсткий диск.
Цілком можливо, що це bcome пошкоджений. Спробуйте виконати перевірку файлової системи, перейшовши до командного рядка і набравши SFC / SCANNOW поле і. Вас можуть попросити вставити XP.
Це дозволить перевірити всі системні файли на цілісність і замінити будь-кого, які brokern / пошкоджений.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 лютого 2008, 04:39
Донор групи

Якщо наведені вище не має сенсу, вона могла б бути ваша сторінка файлів, що використовуються для віртуальної пам'яті стала пошкоджених / пошкоджений.

Погляньте тут за процедуру захисту.

Виходячи з цього, ви встановите Daemon Tools або будь-яке інше програмне забезпечення, яке використовує віртуальний диск, безпосередньо перед цією проблемою?
Old 5 лютого 2008, 09:50
Донор групи

також його щось робити з несправного диска або пам'яті я думаю,
Old 5 лютого 2008, 11:35
Донор групи

Да ... Це процес ліквідації дійсно .... спробувати легкий / дешевих рішень по-перше, почати дивитися на заміну апаратного забезпечення.
Old 21 лютого 2008, 11:05
Член групи

Завдяки багатьом з вас все, що знайшли час відповісти.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.