![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, I v současné době můj notebook upgradovat na Windows Vista Ultimate 32 bit z XP Professional. To vše pracoval citlivý do ovladače začal hrát nahoru. Snažil jsem se stáhnout nové ovladače grafiky (protože ten jsem dostal s průhled Bylo to hrozné, že to nemůže ani hrát spořiče obrazovky), ale já jsem prostě nemohla. Ví někdo, jak mohu tento problém opravit? Prosím, to by znamenalo, přidělit. |
|
| |||
| |||
| Chcete-li být přesnější o stažení otázku: Já stáhnout ovladač pro příklad a jen při nastavení se chystá spuštění říká, že "Problém, setup být ukončena". Omlouvat se, Nemohl jsem upravit svůj příspěvek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Některé notebooky se můžete, některé notebooky nemůžete, mohou být některé notebooky mluvil do toho. Záleží hodně na notebooku, který to je.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zkuste Windows Update, obvykle dostanete ovladače grafických karet
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nebo můžete telefonicky technickou podporu ...
| |||
| |||
| Nebo můžete nám říct přenosný model, pokud chcete získat všechny vědecké o tom. |
|
| |||
| |||
| jaké ovladače? |
|
| |||
| |||
| Zvyklý musel odinstalovat ovladač grafické karty, než se mohou nainstalovat aktualizovanou jedna? |
|
| |||
| |||
| altaugh ne ve skutečnosti, že je lepší tak učinit |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vista Start problém | jam90 | Operační systémy Windows | 10 | 2. února 2009 13:26 |
| Problem s Windows Vista | hitman0042 | Operační systémy Windows | 3 | 20. ledna 2009 15:01 |
| Screensaver problém s Vista | VNani | Operační systémy Windows | 3 | 13. prosince 2008 22:49 |
| Problem Vista Icons | Dublin100 | Operační systémy Windows | 3 | 9. dubna 2008 12:08 |
| Thread Nástroje | |
| |