![]() |
|
| |||
| |||
| Hello Everyone, Θα αναβαθμιστεί σήμερα μου φορητό υπολογιστή σε Windows Vista Ultimate 32 bit από XP Professional. Είναι όλα ωραία λειτούργησε μέχρι το οδηγών ξεκίνησε παίζοντας πάνω. Προσπάθησα να κατεβάσετε ένα νέο Graphics Driver (γιατί το πήρα με μία μακρινή θέα ήταν τρομερό ότι δεν μπορεί να παίξει ακόμα και screen savers), αλλά απλά δεν μπορούσαν. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό το πρόβλημα; Παρακαλούμε, αυτό θα σημαίνει κατανείμει. |
|
| |||
| |||
| Για την ακρίβεια σχετικά με τη λήψη θέμα: Να κατεβάσω ένα πρόγραμμα οδήγησης για παράδειγμα και μόνο όταν η εγκατάσταση είναι έτοιμη να την εκκίνηση που λέει "Πρόβλημα, setup θα λυθεί". Συγγνώμη, Δεν θα μπορούσα να επεξεργαστείτε τις αποστολές μου. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μερικοί φορητοί μπορείτε, ορισμένοι φορητοί υπολογιστές σας, δεν μπορεί, κάποια φορητοί υπολογιστές μπορούν να μιλήσει σε αυτό. Εξαρτάται από πολλά για τα οποία είναι laptop.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δοκιμάστε να εκτελέσετε το Windows Update, που συνήθως έχουν την γραφικών οδηγούς
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ή θα μπορούσε να σας τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη ...
| |||
| |||
| Εναλλακτικά, μπορείτε να μας πείτε το φορητό μοντέλο, αν θέλετε να πάρετε όλα τα επιστημονικά για το θέμα αυτό. |
|
| |||
| |||
| τι οδηγούς; |
|
| |||
| |||
| Wont θα πρέπει να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών πριν να εγκαταστήσετε την ενημέρωση ένα;; |
|
| |||
| |||
| δεν altaugh πραγματικά δεν είναι καλύτερο να το πράξει |