![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everyone, Ja trenutno ažurirati na moj laptop na Windows Vista Ultimate 32-bitni sa XP Professional. Sve to izrađen prekid dok vozač počeo igrati gore. JA pokušao to preuzimanje datoteka novim Graphics Driver (jer jedan sam dobio sa vidik je bio strašan da ga ne mogu ni igrati screen saver), ali ja jednostavno ne mogu. Se bilo tko znati kako Ja mogu škripac ovaj problem? Molimo, to bi značilo dodijeliti. |
|
| |||
| |||
| Točnije o preuzimanje pitanje: JA preuzimanje datoteka vozač za primjer i samo kad postava je o to početak to kaže: "Problem, postava htijenje biti svršen." Žao mi je, Nisam mogao urediti post. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neki laptop možete, neki laptop ne možete, neki laptop može biti razgovarali u nju. Ovisi puno o kojem je to laptop.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| probati trčanje Windows ažurirati, to obično dobiti grafičke pogonitelje
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ili biste mogli telefon Tehnička podrška ...
| |||
| |||
| Ili te mogao reći nam laptop model ako želite dobiti sve znanstvene o tome. |
|
| |||
| |||
| Što vozači? |
|
| |||
| |||
| Navika on morati deinstalirati grafički vozač prije nego što on može instalirati ažuriraju neki?? |
|
| |||
| |||
| ne ne stvarno altaugh je bolje da to učinite |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vista Start up problem | jam90 | Windows Operating Systems | 10 | 2. veljača 2009 13:26 |
| Problem sa Vista | hitman0042 | Windows Operating Systems | 3 | 20 siječanj 2009 15:01 |
| Screensaver problem sa Vidik | VNani | Windows Operating Systems | 3 | 13. prosinac 2008 22:49 |
| Problem Vista ikone | Dublin100 | Windows Operating Systems | 3 | 9. travanj 2008 12:08 |
| Thread Tools | |
| |