![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Mindenki, Én jelenleg a felújított én laptop a Windows Vista Ultimate 32 bites az XP Professional. Minden jól működött, amíg a vezetők kezdték játszani fel. Próbáltam-hoz letölt egy új Graphics Driver (mivel az egyik megvan a kilátás is szörnyű, hogy nem tud még játszani képernyővédők), de csak nem sikerült. Tudja valaki, hogy hogyan tudom meg ezt a problémát? Kérjük, azt jelentené, odaítél. |
|
| |||
| |||
| A pontosság a letöltés kérdés: ÉN letölt a mozdonyvezető, és például csak akkor, amikor a beállítás van szó, hogy induláskor, hogy azt mondja: "Hiba, a telepítéshez kell szüntetni". Sajnálat, Nem tudtam módosíthatom a postán. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egyes laptopok is, néhány laptop nem tudja, egyes laptopokon is beszélt rá. Attól függ, amelyen sok laptop van.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| futtassa a Windows Update, az általában kap a grafikus meghajtók
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vagy akkor telefon technika ...
| |||
| |||
| Vagy ön tudna mondani nekünk a laptop modelljét, ha azt akarjuk, hogy minden tudományos róla. |
|
| |||
| |||
| mi vezetők? |
|
| |||
| |||
| Szokás, hogy távolítsa el azt, hogy a grafikus vezérlő mielőtt telepíteni a frissített egy? |
|
| |||
| |||
| no nem igazán altaugh még mindig jobb, hogy így |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista Start probléma | jam90 | A Windows operációs rendszerek | 10 | 2. február 2009 13:26 |
| Problem with Vista | hitman0042 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 20. január 2009 15:01 |
| Képernyővédő probléma Vista | VNani | A Windows operációs rendszerek | 3 | 13. december 2008 22:49 |
| Vista Icons Probléma | Dublin100 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 9. április 2008 12:08 |
| Téma eszközök | |
| |