![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello everyone, Aš šiuo metu atnaujinti savo nešiojamąjį kompiuterį su Windows Vista Ultimate 32-bit nuo XP Professional. Jis dirbo gerai kol vairuotojai pradėjo žaisti daugiau. Bandžiau atsisiųsti naują Graphics Driver "(nes viena aš su Vista buvo baisi, kad net negali vaidinti ekrano užsklandos), bet aš tiesiog negalėjo. Ar kas nors žino kaip galėčiau ištaisyti šią problemą? Prašome tai reikštų pask. |
|
| |||
| |||
| Tiksliau apie atsisiųsti tema: Atsisiųsti pavyzdžiui vairuotojas ir tik tada, kai sąranka netrukus Startup jis sako: "Problema, diegimas bus nutrauktas." Atsiprašau, Negaliu redaguoti savo pareigas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai kurie nešiojamieji kompiuteriai, galite, kai kurie nešiojamieji kompiuteriai negalima, kai nešiojamuosiuose kompiuteriuose galima kalbėti į jį. Tai priklauso nuo siuntos, dėl kurių ji yra nešiojamas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pabandykite paleisti "Windows Update", paprastai gauti vaizdo tvarkyklės
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ar galite telefonu techninė pagalba ...
| |||
| |||
| Taip pat galite pranešti mums, nešiojamojo kompiuterio modelio, jei norite sužinoti viską apie tai mokslo. |
|
| |||
| |||
| Kas vairuotojams? |
|
| |||
| |||
| Papratimas jis turi pašalinti grafika vairuotojas, kol jis gali įdiegti atnaujintą vienas? |
|
| |||
| |||
| ne ne tikrai altaugh tai geriau padaryti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vista Start problema | jam90 | Windows "operacinės sistemos | 10 | 2 vasaris 2009 13:26 |
| Problema su Vista | hitman0042 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 20 sausis 2009 15:01 |
| Ekrano problema su Vista | VNani | Windows "operacinės sistemos | 3 | 13 gruodis 2008 22:49 |
| Vista Icons Problema | Dublin100 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 9 balandis 2008 12:08 |
| Temos įrankiai | |
| |