![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello everyone, I obecnie zmodernizowane mój laptop do Windows Vista Ultimate 32 bit z XP Professional. Wszystko działa dobrze, dopóki kierowcy zaczęli grać się. Próbowałem ściągnąć nowe sterowniki graficzne (bo z jednej mam z vista było okropne, że nie może nawet grać wygaszaczy ekranu), ale po prostu nie mogłem. Czy ktoś wie jak mogę rozwiązać ten problem? Proszę oznaczałoby to przydziela. |
|
| |||
| |||
| A dokładniej na temat pobierania wydania: Mogę pobrać sterownik na przykład, tylko przy instalacji jest o do uruchomienia mówi "Problem, instalacja zostanie zakończona". Przepraszam, I nie mógł edytować post. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niektóre laptopy można niektóre laptopy nie można, niektórych laptopach można namówić na to. To zależy od partii, na którym jest laptop.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| próby aktualizacji systemu Windows z systemem, to zazwyczaj sterowniki grafiki
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lub może zadzwonić pod numer telefonu tech support ...
| |||
| |||
| Albo może nam pan powiedzieć model laptopa, jeśli chcesz dostać we wszystkich dziedzinach naukowych na ten temat. |
|
| |||
| |||
| jakie sterowniki? |
|
| |||
| |||
| Przyzwyczajenie musiał odinstalować sterownik karty graficznej zanim będzie mógł zainstalować zaktualizowany jeden?? |
|
| |||
| |||
| no not really altaugh lepiej jest nie tak |
![]() |
|
| Zakładki |