![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Aj v súčasnej dobe môj notebook upgradovať na Windows Vista Ultimate 32 bit z XP Professional. To všetko pracoval citlivý do ovládača začal hrať hore. Snažil som sa stiahnuť nové ovládače grafiky (pretože ten som dostal s priehľad Bolo to hrozné, že to nemôže ani hrať šetriče obrazovky), ale ja som jednoducho nemohla. Vie niekto, ako môžem tento problém opraviť? Prosím, to by znamenalo, prideliť. |
|
| |||
| |||
| Ak chcete byť presnejšie o stiahnutí otázku: Ja stiahnuť ovládač pre príklad a len pri nastavení sa chystá spustenie hovorí, že "Problém, setup byť ukončená". Ospravedlňovať sa, Nemohol som upraviť svoj príspevok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niektoré notebooky sa môžete, niektoré notebooky nemôžete, môžu byť niektoré notebooky hovoril do toho. Záleží veľa na notebooku, ktorý to je.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste Windows Update, zvyčajne dostanete ovládače grafických kariet
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| alebo môžete telefonicky technickú podporu ...
| |||
| |||
| Alebo môžete nám povedať prenosný model, ak chcete získať všetky vedecké o tom. |
|
| |||
| |||
| aké ovládače? |
|
| |||
| |||
| Zvyknutý musel odinštalovať ovládač grafickej karty, ako sa môžu nainštalovať aktualizovanú jedna? |
|
| |||
| |||
| altaugh nie v skutočnosti, že je lepšie tak urobiť |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vista Štart problém | jam90 | Operačné systémy Windows | 10 | 2. februára 2009 13:26 |
| Problem s Windows Vista | hitman0042 | Operačné systémy Windows | 3 | 20. januára 2009 15:01 |
| Screensaver problém s Vista | VNani | Operačné systémy Windows | 3 | 13. decembra 2008 22:49 |
| Problem Vista Icons | Dublin100 | Operačné systémy Windows | 3 | 9. apríla 2008 12:08 |
| Thread Tools | |
| |