![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло еверыоне, Ја тренутно надоградити мој лаптоп на верзије Уиндоус Виста Ултимате 32-битна од КСП. Све је у реду док је радио возача почео да игра горе. Покушао сам да преузмете нову Графике Возач (јер једном сам са Виста је страшно да се не може ни играти чуваре екрана), али нисам могао. Да ли ико зна како могу да бисте решили овај проблем? Молимо то би значило аллот. |
|
| |||
| |||
| Да будем прецизнији о питању преузимања: Могу да преузмем драјвер за пример и само кад сетуп је да о покретању каже "проблема, подешавање ће бити укинута". Жао ми је, Нисам могао да изменим поруку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Неки лаптоп можете да неки лаптопови не можете, неки лаптопови се говорио у то. То зависи од доста лаптопа на којем је.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| покушајте да покренете Уиндоус Упдате, обично се драјвери графике
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| или можете да телефоном техничку подршку ...
| |||
| |||
| Или можете да нам кажете лаптоп модела ако желите да добијете све научне о томе. |
|
| |||
| |||
| шта драјвери? |
|
| |||
| |||
| Обичај је да деинсталирате графика возач пре него што он може да инсталирате ажуриране један? |
|
| |||
| |||
| не не стварно алтаугх да је боље да то учини |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Виста Старт уп проблем | јам90 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 2 фебруар 2009 13:26 |
| Проблем са Видик | хитман0042 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 20 јануар 2009 15:01 |
| Сцреенсавер проблем са Видик | ВНани | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 13 децембар 2008 22:49 |
| Проблем Виста иконе | Дублин100 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 9 април 2008 12:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |