![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba herkes, Şu anda Windows Vista Ultimate 32 XP Professional biti için dizüstü yükseltti. Tüm sürücüler kadar oynamaya başladım kadar iyi çalıştı. I (çünkü benim uzak manzara bu bile ekran koruyucular çalamazsnz korkunçtu ile var) ama sadece olabilir değil, yeni bir grafik sürücüsü indirmek için çalıştı. Herkes nasıl bu sorunu çözebilirsiniz biliyor mu? Lütfen tahsis anlamına gelecektir. |
|
| |||
| |||
| Daha fazla indirme konuda hassas olmak için: Ve örneğin bir sürücü yükleme sadece bir kurulum bu "Sorun, kurulum iptal olacak" diyor hakkında başlangıç olduğunu. Üzgünüm, Ben sonradan değişiklik olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bazı dizüstü bilgisayarlar için, size, bazı dizüstü bilgisayarlar da bazı dizüstü bilgisayarlar söz edilebilir değildir. Çok bağlıdır o da laptopunda.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| çalışan Windows Update çalıştığınızda, genellikle grafik sürücüleri almak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| veya olabilir telefon teknik destek ...
| |||
| |||
| Eğer bu konuda bilimsel almak istiyorum Ya da bize dizüstü modeli söylemek olabilir. |
|
| |||
| |||
| ne sürücüleri? |
|
| |||
| |||
| Alışkanlık o önce güncelleştirilmiş bir yükleyebilirsiniz grafik sürücüsünü kaldırmak için var? |
|
| |||
| |||
| Gerçekten bunu yapmak daha iyi olur altaugh hiç değil |