![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Всім, В даний час я модернізував свій ноутбук на Windows Vista Ultimate 32 біт від XP Professional. Все це працювало, поки водії почали грати вгору. Я намагався завантажити новий графічний драйвер (бо я отримав з Vista було страшно, що він не може навіть грати екранні заставки), але я просто не міг. Хто-небудь знає, як я можу виправити цю проблему? Будь ласка, це означало б виділити. |
|
| |||
| |||
| Щоб бути більш точним з приводу завантаження питання: Я можу завантажити драйвер для прикладу і лише при установці збирається запуску він говорить: "Проблема, установка буде припинено". Вибачте, Я не можу змінити свій пост. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деякі ноутбуки можна, деякі ноутбуки ви не можете, деякі ноутбуки можна говорити в нього. Це залежить багато в чому від яких ноутбуці він є.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробуйте запустити Windows Update, як правило, отримують графічні драйвери
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| або ви можете телефон технічної підтримки ...
| |||
| |||
| Або ви могли б розповісти нам моделлю ноутбука, якщо ви хочете, щоб отримати всі наукові про це. |
|
| |||
| |||
| які драйвери? |
|
| |||
| |||
| Wont йому довелося видалити драйвер графічної перш ніж він зможе встановити оновлені один? |
|
| |||
| |||
| ні, не дуже altaugh краще це зробити |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Vista Start до проблеми | jam90 | Операційні системи Windows | 10 | 2 лютого 2009 13:26 |
| Проблеми з Vista | hitman0042 | Операційні системи Windows | 3 | 20 січня 2009 15:01 |
| Скрінсейвер проблема з Vista | VNani | Операційні системи Windows | 3 | 13 грудня 2008 22:49 |
| Vista Icons проблеми | Dublin100 | Операційні системи Windows | 3 | 9 квітня 2008 12:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |