![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам нещо, наречено "Инсталирай (САЩ) 2" в "Добавяне или премахване на програми и аз се опитвам да го изтриете, но прозорец се появи казва да изпратите доклад за грешка, или не се изпращат. Искам да го изтриете, но нека ме обичай и аз арго Намерете файла, че тя върви с нея трябва да са на една игра, че са изтеглили и се заличават, но това не изтриете целия път може някой да ми помогне, моля и ви благодаря |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от помощ Отстраняване Adware | ezong | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 15 Юли 2009 13:15 |
| Използвайки различни OS нуждата Помощ Отстраняване GRUB | loganair | Linux & Алтернативни OS | 0 | 26 май 2009 г. 17:23 |
| Премахването на Trojan.Vundo.H | Cougman21 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 27 април 2009 18:54 |
| Помощ за премахване на Север | Obselete | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 4 | 5-и парламентарен Jan 2008 16:18 |
| Отстраняване iedefender | Компютърна Ед | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 7 | 8 ноември 2007 14:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |