по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Помощ С Отстраняване нещо на My Computer

Reply

Нишка Инструменти
Old 15 юни 2009 г., 20:52
Новите държави Група

Default Помощ С Отстраняване нещо на My Computer

Имам нещо, наречено "Инсталирай (САЩ) 2" в "Добавяне или премахване на програми и аз се опитвам да го изтриете, но прозорец се появи казва да изпратите доклад за грешка, или не се изпращат. Искам да го изтриете, но нека ме обичай и аз арго Намерете файла, че тя върви с нея трябва да са на една игра, че са изтеглили и се заличават, но това не изтриете целия път може някой да ми помогне, моля и ви благодаря
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Имате нужда от помощ Отстраняване Adware ezong Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 8 15 Юли 2009 13:15
Използвайки различни OS нуждата Помощ Отстраняване GRUB loganair Linux & Алтернативни OS 0 26 май 2009 г. 17:23
Премахването на Trojan.Vundo.H Cougman21 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 5 27 април 2009 18:54
Помощ за премахване на Север Obselete Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 4 5-и парламентарен Jan 2008 16:18
Отстраняване iedefender Компютърна Ед Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 7 8 ноември 2007 14:47
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc