μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Βοήθειας όσον αφορά την κατάργηση Κάτι για τον υπολογιστή μου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 20:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθειας όσον αφορά την κατάργηση Κάτι για τον υπολογιστή μου

Έχω κάτι που ονομάζεται "Install (ΗΠΑ) 2" στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων είμαι και προσπαθώ να τον διαγράψετε, αλλά ένα παράθυρο Αναδύεται μέχρι λέει να στείλετε αναφορά σφάλματος ή δεν στείλει. Θέλω να τον διαγράψετε, αλλά επιτρέψτε μου επίσης συνηθίζει i επίκλιση βρείτε το αρχείο που θα πρέπει να συμβαδίζει με αυτή του ήταν ένα παιχνίδι που θ κατεβάσει και θα διαγραφεί αλλά δεν διέγραψε όλα τον τρόπο μπορεί να με βοηθήσει κάποιος παρακαλώ και σας ευχαριστώ
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια Αφαίρεση Adware ezong Virus, Spyware & Ασφάλεια 8 15 Ιουλ 2009 13:15
Χρησιμοποιώντας διάφορα OS του Need Help Removing GRUB Loganair Linux & Εναλλακτικές OS 0 26η Μαΐου 2009 17:23
Αφαίρεση Trojan.Vundo.H Cougman21 Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 27 Απρ 2009 18:54
Βοήθεια για την άρση του Norton Obselete Virus, Spyware & Ασφάλεια 4 5 Jan 2008 16:18
Αφαίρεση iedefender Computer Ed Virus, Spyware & Ασφάλεια 7 8 Νοε 2007 14:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.