![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam nešto zove "Install (US) 2" na Dodaj ili ukloni programe i Im 'težak to izbrisati Internet ali prozor pops gore kazivanje da pošaljete izvješće o pogrešci ili ne poslati. Želim izbrisati ali navika pustiti mene i ja licemjerje nađi datoteku koja ide s njom od mora je igra koja ja preuzimanje datoteka i izbrisana je ali to nije sve onako kako izbrisati može netko pomoć mene ugoditi i hvala vam |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help Uklanjanje adware | ezong | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 15. srpnja 2009 13:15 |
| Koristeći različite OS's Need Help Uklanjanje GRUB | loganair | Linux OS i alternativna | 0 | 26. svibanj 2009 17:23 |
| Uklanjanje Trojan.Vundo.H | Cougman21 | Virus, Spyware i sigurnost | 5 | 27. travanj 2009 18:54 |
| Pomoć uklanjanjem Norton | Obselete | Virus, Spyware i sigurnost | 4 | 5. siječanj 2008 16:18 |
| Uklanjanje iedefender | Computer Ed | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 8. studeni 2007 14:47 |
| Thread Tools | |
| |