mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Palīdzība ar noņemšana Something uz My Computer

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 15, 2009, 20:52
New Member Group

Default Palīdzība ar noņemšana Something uz My Computer

Man ir kaut kas ar nosaukumu "Install (ASV) 2" Programmu pievienošana vai noņemšana un es cenšos izdzēst, bet logs NOP līdz sakot, lai nosūtītu kļūdas ziņojumu vai nesūtiet. Es gribu izdzēst, bet tas paradis ļaujiet man arī nevaru atrast failu, tā iet ar to ir par bijusi spēle, kas man lejupielādēt un svītro, bet tas nav izdzēst visas veidā var kāds man palīdzēt, lūdzu un paldies
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Need Help noņemšana Adware ezong Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 8 15 jūlijs 2009 13:15
Izmantojot dažādus OS's Need Help noņemšana GRUB Loganair Linux un alternatīvie OS 0 26 maijs 2009 17:23
Noņemot Trojan.Vundo.H Cougman21 Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 5 27 aprīlis 2009 18:54
Palīdzēt novērst Norton Obselete Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 4 5 janvāris 2008 16:18
Noņemot iedefender Computer Ed Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 7 8 novembris 2007 14:47
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.