rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Pomoc Z Usuwanie coś na moim komputerze

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 czerwiec 2009, 20:52
Nowe państwa grupy

Default Pomoc Z Usuwanie coś na moim komputerze

Mam coś o nazwie "Install (USA) 2" w Dodaj lub usuń programy i Próbuję go usunąć, ale wyskakuje okno mówiąc, aby wysłać raport o błędach lub nie wysyłaj. Chcę, aby ją usunąć, ale wont let me także i cant znaleźć plik, że idzie z nim musi się, że gra i pobrać i usunięte, ale nie usunąć wszystkie sposób ktoś może mi pomóc proszę i dziękuję
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Potrzebujesz pomocy Usuwanie Adware ezong Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 8 15 lipiec, 2009 13:15
Korzystanie Różne systemy Need Help Usuwanie GRUBa Loganair Linux & Alternative OS 0 26 maj 2009 17:23
Usuwanie Trojan.Vundo.H Cougman21 Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 5 27 kwietnia 2009 18:54
Pomoc usunięcie Norton Obselete Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 4 5 styczeń 2008 16:18
Usuwanie iedefender Komputer Ed Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 7 8 listopad 2007 14:47
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.