![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam coś o nazwie "Install (USA) 2" w Dodaj lub usuń programy i Próbuję go usunąć, ale wyskakuje okno mówiąc, aby wysłać raport o błędach lub nie wysyłaj. Chcę, aby ją usunąć, ale wont let me także i cant znaleźć plik, że idzie z nim musi się, że gra i pobrać i usunięte, ale nie usunąć wszystkie sposób ktoś może mi pomóc proszę i dziękuję |
![]() |
|
| Zakładki |
Podobne wątki | ||||
| Wątek | Thread Starter | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Potrzebujesz pomocy Usuwanie Adware | ezong | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 8 | 15 lipiec, 2009 13:15 |
| Korzystanie Różne systemy Need Help Usuwanie GRUBa | Loganair | Linux & Alternative OS | 0 | 26 maj 2009 17:23 |
| Usuwanie Trojan.Vundo.H | Cougman21 | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 5 | 27 kwietnia 2009 18:54 |
| Pomoc usunięcie Norton | Obselete | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 4 | 5 styczeń 2008 16:18 |
| Usuwanie iedefender | Komputer Ed | Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa | 7 | 8 listopad 2007 14:47 |
| Narzędzia wątku | |
| |