мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Помоћ са Уклањање Нешто у Мы Цомпутер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 20:52
Нови члан групе

Default Помоћ са Уклањање Нешто у Мы Цомпутер

Имам нешто зове "Инсталл (УС) 2" на Додај или уклони програме и Им 'тежак за избрисати то али прозор попс сеттле казивање да пошаљете извештај о грешци или не послати. Желим избрисати али навика пустити мене и ја лицемјерје наћи датотеку која иде са њом од мора је игра која ја скидати податке и избрисана је али то није све онако како избрисати може неко помоћ мене угодити и хвала вам
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Неед Хелп Уклањање Адуаре езонг Вирус, Спыуаре и безбедност 8 15. јула 2009 13:15
Користећи различите ОС'с Неед Хелп Уклањање груб логанаир Линукс ОС и алтернативна 0 26 мај 2009 17:23
Уклањање Тројан.Вундо.Х Цоугман21 Вирус, Спыуаре и безбедност 5 27 април 2009 18:54
Помоћ уклањањем Нортон Обселете Вирус, Спыуаре и безбедност 4 5 јануар 2008 16:18
Уклањање иедефендер Цомпутер Ед Вирус, Спыуаре и безбедност 7 8 новембар 2007 14:47
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц