az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Bilgisayarımdaki birşey çıkarma ile Yardım

Reply

Konu Araçları
Old 15 Haziran 2009, 20:52
Yeni Üye Grubu

Default Bilgisayarımdaki birşey çıkarma ile Yardım

Ben bir şey "Install (US) 2" Program Ekle veya Kaldır'ı ve fakat silmek için bir pencere hata raporu göndermek için söyleyerek açılan veya göndermek yoktur çalışıyorum adı. Bunu silmek istiyorum ancak bunu birlikte gereken bir oyun i indirilen ve silinmiş ama biri bana lütfen teşekkürler yardımcı olabilir tüm şekilde silmek didn't olarak o gider dosya bulmak i cant izin alışkanlık
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kaldırma Adware Need Help ezong Virüs, Spyware ve Güvenlik 8 15. Temmuz 2009 13:15
Çeşitli OS's kaldırma GRUB'ı Need Help Kullanımı loganair Linux ve Alternatif işletim sistemi 0 26 Mayıs 2009 17:23
Çıkarmadan Trojan.Vundo.H Cougman21 Virüs, Spyware ve Güvenlik 5 27. Nisan 2009 18:54
Norton çıkarmadan Yardım Obselete Virüs, Spyware ve Güvenlik 4 5. Ocak 2008 16:18
Iedefender çıkarma Bilgisayar Ed Virüs, Spyware ve Güvenlik 7 8. Kasım 2007 14:47
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından