![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я щось під назвою "Встановити (США) 2" в "Установка й видалення програм", і я намагався видалити, але спливаюче вікно кажучи відправити звіт про помилку або не відправляти. Я хочу, щоб видалити її, але вона звичай дозвольте мені Я нахиляє знайти файл, який вона йде з ним, повинно було грою, що я завантажив і видалив її, але вона не видалить всі шляхи хтось може мені допомогти, будь ласка, і дякую вам |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога Видалення Adware | ezong | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 15 липня 2009 13:15 |
| Використання різних ОС Потрібна допомога Видалення GRUB | Loganair | Linux & альтернативних ОС | 0 | 26 травня 2009 17:23 |
| Видалення Trojan.Vundo.H | Cougman21 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 27 квітня 2009 18:54 |
| Допомога видалення Нортона | Obselete | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 5 січня 2008 16:18 |
| Видалення iedefender | Комп'ютерні Ed | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 8 листопада 2007 14:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |