![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| това е хранене в мен за един месец сега аз добивам произволни отскачам с тази грешка ..... Когато погледна назад в Event Viewer показва мениджър услуги за управление (7023) грешка след грешка в системата започва да Minidump ...... аз имам актуализира всички шофьори промени някои от хардуера като видео карта и Dont памет са нищо друго, освен закачен DVD / ROM Така че аз имам ядосан и преинсталиран Windows XP Pro всичко изглеждаше добре, докато всичко актуализира и бум! син екран отново 0x000024 грешка с abunch на други номера, но тези промени изглеждаше след Service Pack 3 е актуализиран и е този проблем или може да е просто съвпадение начин на мислене може да бъде твърд диск, но се чудех дали някой може да ме насочи в правилната посока благодаря ....... тичане as77 ASUS дъно с AMD 2800 + чип аз имам добавя Minidump файл, ако някой може да го разбера благодарение на всяка помощ ще бъде като злато !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В 0x00000024 грешката се отнася до NTFS файлова система на вашия твърд диск.
Може да има проблем със самото шофиране става лошо или е възможно стана силно фрагментиран. Опитайте да Chkdsk / и от командния ред и да видим какво показва. Това може да отнеме известно време в зависимост от размера на устройството, така че бъдете търпеливи Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Опитах се работи Chkdsk \ R, когато имах проблеми в началото го поправя няколко грешки, но аз бях все още се същия проблем след Направих повторна проверка и е установила, няма проблем, но аз съм все още се син екран периодично |
|
| |||
| |||
| Ами .... като вече сте променили овена и инсталира XP, го прави, а точка на самото шофиране са дефектни. Бих предложил вземете нов твърд диск и се надяваме, ще загубите на проблема. |
|
| |||
| |||
| Все още ли изправени пред същия проблем? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Системата е възстановила от сериозна грешка на Win XP Home | P5200 | Windows операционни системи | 11 | 9-ти септември 2008 20:48 |
| Системата е възстановила от сериозна грешка | WiX | Общи Софтуер Чат | 15 | 21 Jan 2008 05:35 |
| Грешка при зареждане на операционна система | ngorever1989 | Windows операционни системи | 15 | 16-то Jan 2008 17:21 |
| MS Windows - Системата е възстановила от сериозна грешка. | corpsey | Windows операционни системи | 1 | 24 ноември 2007 16:52 |
| "Грешка при зареждане на операционната система"! | computergeek | Windows операционни системи | 1 | 28 Окт 2007 04:13 |
| Нишка Инструменти | |
| |