![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| tohle bylo stravování na mě teď měsíc já si náhodně restartuje s touto chybou ..... Když se dívám zpátky v případě, že prohlížeč zobrazuje služby control manager (7023), chyba systému, pak dluh pak začne minidump ...... já mít aktualizované všechny ovladače změnily některé hardwarové jako grafické karty a paměti dont mít nic jiného kromě napojené dvd / rom tak jsem naštvaný a přeinstalovat Windows XP Pro všechno se zdálo v pořádku, dokud nebude všechno aktualizovány a bum! modrá obrazovka opět 0x000024 chyba s abunch dalších čísel, ale tyto změny zdálo se po aktualizaci Service Pack 3 byla aktualizována jsem měl tento problém nebo to může být jen náhoda způsob myšlení, to by mohlo být pevný disk, ale napadlo mě, jestli mi někdo může ukazovat správným směrem dík ....... běží as77 asus mobo s AMD 2800 + čip Přidal jsem minidump souboru, pokud je někdo na to přišel díky jakékoli pomoci se jako zlato !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 0x00000024 chyba týká se systémem souborů NTFS na pevném disku.
Tam by mohl být problém s pohon sám bude špatný nebo je možné, že se stala velmi roztříštěná. Zkuste spustit příkaz chkdsk / r z příkazového řádku a uvidíte, co se ukáže. To může chvíli trvat v závislosti na velikosti disku, tak buďte trpěliví Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Snažil jsem se běží chkdsk \ r, když jsem měl problémy na startu je stanovena pár chyb, ale já byl ještě stále stejný problém po já jsem další kontrola a zjistila, žádný problém, ale já am tichý prospěch modrá obrazovka pravidelně |
|
| |||
| |||
| No .... jak jste již změnili Ram a přeinstalovat XP, to dělá spíše poukazují na disk je sám o sobě chybný. Navrhoval bych popadla nový HDD a doufejme, že ztratíte problém. |
|
| |||
| |||
| Jste stále čelí stejnému problému? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Systému byla obnovena po závažné chybě na Win XP Home | P5200 | Operační systémy Windows | 11 | 9. září 2008 20:48 |
| Systému byla obnovena po závažné chybě | WiX | Obecné Software Chat | 15 | 21 ledna 2008 05:35 |
| Chyba při načítání operačního systému | ngorever1989 | Operační systémy Windows | 15 | 16. leden 2008 17:21 |
| MS Windows - Systém má inkasovat z závažná chyba. | corpsey | Operační systémy Windows | 1 | 24. listopadu 2007 16:52 |
| 'Chyba při načítání operačního systému'! | computergeek | Operační systémy Windows | 1 | 28. října 2007 04:13 |
| Thread Nástroje | |
| |