![]() |
|
|
|||
|
|||
|
αυτό έχει τρώει μαζί μου για ένα μήνα τώρα
i get τυχαίες επανεκκινήσεις με αυτό το σφάλμα ..... Όταν κοιτάζω πίσω στο θεατή περίπτωση δείχνει υπηρεσίας διαχειριστής ελέγχου (7023) σφάλμα στη συνέχεια σφάλμα συστήματος τότε ξεκινά minidump ...... Έχω ενημερωθεί για όλους τους οδηγούς άλλαξε μερικά από τα υλικού όπως η κάρτα βίντεο και dont μνήμης δεν έχουν τίποτα άλλο εκτός από γαντζώθηκε dvd / rom έτσι πήρα τσαντισμένος και επανεγκατάσταση των Windows XP Pro όλα φαίνονταν εντάξει μέχρι τα πάντα ενημερωμένο και boom! μπλε οθόνη και πάλι 0x000024 σφάλμα με abunch από άλλους αριθμούς, αλλά οι αλλαγές φάνηκε μετά το Service Pack 3 ήταν η ενημέρωση που είχα αυτό το πρόβλημα ή θα μπορούσε να είναι απλώς σύμπτωση είδος της σκέψης μπορεί να είναι σκληρό δίσκο, αλλά αναρωτιόμουν αν κάποιος μπορεί να μου προς τη σωστή κατεύθυνση thanks ....... λειτουργίας ASUS as77 mobo με AMD 2800 + chip Έχω προσθέσει το minidump αρχείο αν κάποιος μπορεί να το καταλάβω ευχαριστίες οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι, όπως ο χρυσός !!!!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Το 0x00000024 σφάλμα συνδέεται με το σύστημα αρχείων NTFS στο σκληρό σας δίσκο.
Θα μπορούσε να υπάρξει πρόβλημα με την ίδια κίνηση θα κακή ή είναι δυνατόν να έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό κατακερματισμένη. Προσπαθήστε να εκτελέσετε το chkdsk / r από την γραμμή εντολών και να δούμε τι παρουσιάζει. Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, ανάλογα με το μέγεθος της μονάδας δίσκου, έτσι ώστε να είστε υπομονετικοί Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
|
|||
|
|||
|
Προσπάθησα εκτέλεση του chkdsk \ r όταν είχα πρόβλημα στην αρχή που καθορίζεται μερικά λάθη αλλά έπαιρνα ακόμα ίδιο πρόβλημα μετά
έκανα ένα άλλο έλεγχο και δεν βρήκε κανένα πρόβλημα, αλλά έχω αρχίσει ακόμη μπλε οθόνη περιοδικά |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά .... όπως έχετε ήδη αλλάξει τις Ram και επανεγκατάσταση XP, το κάνει μάλλον την ίδια μονάδα δίσκου είναι ελαττωματικό.
Προτείνω μπλοκάρισμα ένα νέο σκληρό δίσκο και ελπίζουμε ότι θα χάσετε το πρόβλημα. |
|
|
|||
|
|||
|
Είστε εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα;
|