![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ovaj neki je eating at me za mjesec dana ja dobiti slučajan ponovno podizanje sustava sa ovaj greška ..... kad ja osvrnuti na događaj razglednik to pokazuje voditelj nadzora usluge (7023) greška onda sistemska pogreška tada počinje minidump ...... ja imati obnovljeno sve vozače promijenio neke od hardvera kao što su grafičke kartice i memorije dont imati ništa drugo osim zakačen DVD / rom na taj način ja je dobio jako pijan i reinstalirati Windows XP Pro sve izgledalo ok dok je sve obnovljeno i bum! plavi ekran opet 0x000024 pogreške s abunch drugih brojeva, ali ove promjene činilo nakon service pack 3 je ažuriran ja imao problema s ovim ili to može biti samo slučajnost vrstu razmišljanja moglo bi biti, ali vam je bio izvjedljiv ako bilo tko može me uputiti u pravom smjeru hvala ....... trčanje as77 ASUS mobo sa AMD 2800 + čip ja sam dodao minidump datoteku ako bilo tko može shvatiti hvala bilo koji pomoć htijenje biti kao zlato !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Greška 0x00000024 odnosi na NTFS datotečni sustav na vašem tvrdom disku.
Tu bi mogao biti problem voziti sama ide loše ili je moguće da je postalo jako fragmentiran. Pokušajte pokrenuti chkdsk / r iz naredbenog retka i vidjeti što pokazivanje gore. On svibanj potrajati neko vrijeme ovisno o veličini pogona, tako da budite strpljivi My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| ja pokušao trčanje chkdsk \ r kada sam imao problema na početku je fiksna par grešaka, ali ja još uvijek bio uzimajući jednak problem nakon ja je još provjeriti i je zaključio da nema problema, ali ja sam još uvijek uzimajući plavi ekran povremeno |
|
| |||
| |||
| Pa .... kao što ste već promijenio Ram i reinstalirati XP, to se radije pokažite da sam voziti se neispravan. JA će predlagati grabbing novi HDD i nadamo se da ćete izgubiti problem. |
|
| |||
| |||
| Jeste li još uvijek suočavaju s istim problemom? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sustav ima oporavio od ozbiljne pogreške na Win XP Home | P5200 | Windows Operating Systems | 11 | 9. rujna 2008 20:48 |
| Sustav ima oporavio od ozbiljne pogreške | WiX | Općenito Software Chat | 15 | 21 siječanj 2008 05:35 |
| Pogreška pri učitavanju operacijski sustav | ngorever1989 | Windows Operating Systems | 15 | 16 siječanj 2008 17:21 |
| MS Windows - System Oporavljena je od ozbiljnih Error. | corpsey | Windows Operating Systems | 1 | 24. studeni 2007 16:52 |
| 'error učitava operacijski sustav'! | computergeek | Windows Operating Systems | 1 | 28. listopad 2007 04:13 |
| Thread Tools | |
| |