![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ez már ettek meg egy hónapja már i get random újraindult, ezzel a hiba ..... amikor úgy nézek vissza, rendezvény azt mutatja Service Control Manager (7023) hiba, akkor a rendszer hiba, akkor kezdődik, minidump ...... nekem van az összes driver frissítés megváltozott néhány hardver mint a video kártya és a memória dont volna semmi mást összejöttünk, kivéve dvd / rom tehát én kapott dühös és reinstalled Windows XP Pro mintha minden rendben van, amíg mindent meg frissíteni és bumm! kék képernyő újra 0x000024 hiba esetén az abunch más számokkal, de ezek a változások után úgy tűnt, a Service Pack 3 frissítették, én is ezt a bajt , vagy lehet csak véletlen egybeesés fajta gondolkodás lehet merevlemez, de arra gondoltam, ha valaki tud nekem pont a helyes irányba köszönöm ....... futó as77 asus mobo az AMD 2800 + chip nekem van hozzá a minidump fájlt, ha valaki tud rájönni köszönet minden segítséget lesz, mint az arany !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 0x00000024 hiba vonatkozik az NTFS fájlrendszer a merevlemezen.
Ott lehet a probléma maga a meghajtó lesz rossz, vagy hogy lehetséges, ha már erősen töredezett. Futtassa a chkdsk / r parancsot a parancssorból és nézd, mit mutat fel. Előfordulhat, hogy egy ideig méretétől függően a meghajtó, legyünk türelemmel, My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| próbáltam chkdsk futtatása \ r mikor gond az elején fix, hogy egy-két hiba, de én még mindig ugyanaz a probléma szerzés után Én egy ellenőrzés, és nem találtak problémát, de én továbbra is gyakran kék képernyő időszakosan |
|
| |||
| |||
| Nos .... ahogy már módosította a Ram és reinstalled XP, ez inkább pont, hogy a meghajtó maga is hibás. Javaslom, megragadta egy új HDD, és remélhetőleg lesz elveszít a problémát. |
|
| |||
| |||
| Még mindig ugyanazzal a problémával szembesülünk? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A rendszer már felépült egy komoly hiba, Win XP Home | P5200 | A Windows operációs rendszerek | 11 | 9. Szeptember 2008 20:48 |
| Rendszer felépült súlyos hiba | Wix | General Chat szoftver | 15 | 21. január 2008 05:35 |
| Hiba a rendszer betöltésekor | ngorever1989 | A Windows operációs rendszerek | 15 | 16. január 2008 17:21 |
| MS Windows - System már felépült súlyos hiba. | corpsey | A Windows operációs rendszerek | 1 | 24. november 2007 16:52 |
| "Hiba a rendszer betöltésekor"! | computergeek | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. október 2007 04:13 |
| Téma eszközök | |
| |