![]() |
|
|
|||
|
|||
|
זה אחד כבר לאכול אותי במשך חודש עכשיו
אני מקבל באופן אקראי עם אתחול מחדש ..... זה שגיאה כשאני מסתכל אחורה בתצוגה אירוע זה מראה שליטה מנהל שירות (7023) ולאחר מכן שגיאה שגיאת מערכת ואז מתחיל ...... minidump יש לי מעודכן כל הנהגים קצת שונה של החומרה כמו כרטיס זיכרון וידאו dont להם שום דבר אחר מלבד התחברה DVD / ROM יש לי כל כך מעוצבן ו להתקין מחדש Windows XP Pro הכול נראה בסדר עד הכל עודכן ובום! מסך כחול עם שגיאה 0x000024 שוב abunch של מספרים אחרים אבל אלה לשנות נראה אחרי ה-Service Pack 3 עודכנה היה לי צרות או שאולי זה רק צירוף מקרים סוג של חושב שזה יכול להיות harddrive אבל תהיתי אם מישהו יכול להצביע לי בכיוון הנכון תודה ....... לרוץ as77 Asus mobo עם AMD 2800 + שבב הוספתי את הקובץ minidump אם מישהו יכול להבין את זה תודה כל עזרה תהיה כמו זהב !!!!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
השגיאה 0x00000024 מתייחסת מערכת קבצים מסוג NTFS בדיסק הקשיח.
יכול להיות שיש בעיה עם הכונן עצמו הולך רע או שזה אפשרי זה הפך בכבדות מקוטעת. נסה chkdsk לרוץ / r משורת הפקודה ולראות מה מופיע. זה עלול לקחת זמן בהתאם לגודל של הכונן, אז להתאזר בסבלנות המערכת שלי: בניית הבית
|
|
|
|||
|
|||
|
ניסיתי לרוץ chkdsk \ r כאשר היו לי בעיות בבית להתחיל לתקן כמה שגיאות אבל אני עדיין מקבל אותה בעיה אחרי
עשיתי בדיקה נוספת וזה לא מצא שום בעיה אבל אני עדיין מקבל מסך כחול מעת לעת |
|
|
|||
|
|||
|
ובכן .... כפי שכבר שינה את ראם מחדש XP, זה די הצבע על הכונן עצמה להיות פגום.
הייתי מציע מוציאה דיסק קשיח חדש ובתקווה תאבד את הבעיה. |
|
|
|||
|
|||
|
האם אתה עדיין מול אותה בעיה?
|