![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| tai vienas buvo valgymas man už mėnesį dabar Gaunu atsitiktinai iš naujo paleisti, tai klaida ..... kai žiūriu atgal vyki tai rodo, kontrolės tarnybos vadovas (7023) klaida ten sistemos klaida tada pradeda minidump ...... Mes atnaujinome visus vairuotojus, pasikeitė kai kurios įrangos kaip vaizdo plokštę ir atmintį nereikės nieko užsikabinęs išskyrus DVD / ROM Ir aš nusipirkau pissed off ir iš naujo įdiegti Windows XP Pro viskas atrodė ok, kol viskas atnaujinta ir boom! mėlynas ekranas vėl 0x000024 klaida abunch kitų numerius, tačiau šie pokyčiai atrodė po Service Pack 3 buvo atnaujintas turėjau šią problema arba jis gali būti tiesiog atsitiktinumas pobūdžio mąstymas gali būti diską, bet buvo įdomu, ar kas nors gali nurodyti mane teisinga kryptimi ačiū ....... veikia Asus as77 MOBO su AMD 2800 + chip Aš pridėjo minidump failą, jei kas gali paveikslą jį Thanks any help bus kaip aukso !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 0x00000024 klaida yra susijusi su NTFS failų sistema jūsų kietajame diske.
Gali būti su pavara pats vyksta blogai ar tai įmanoma, ji tapo labai suskaldyta problema. Pabandykite paleisti chkdsk / r iš komandų eilutėje ir pažiūrėkite, ką rodo ne. Tai gali šiek tiek užtrukti, priklausomai nuo disko dydį, todėl būkite kantrūs Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Aš bandė paleisti chkdsk \ r kai man buvo sunku pradžioje ji nustatoma pora klaidų, bet aš buvau dar vis ta pati problema po Aš kitą patikrinimą ir nustatė, kad jokių problemų, bet aš dar vis mėlyname ekrane periodiškai |
|
| |||
| |||
| Gerai .... kaip jau pakeitėte RAM ir iš naujo XP, tai veikia, o taškas į vairuoti pati yra klaidingas. Siūlyčiau greiferiniai naujas HDD ir tikiuosi jūs prarasite problema. |
|
| |||
| |||
| Ar Jūs vis dar susiduria su ta pačia problema? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sistema atkurta po rimtos klaidos ir Win XP Home | P5200 | Windows "operacinės sistemos | 11 | 9 rugsėjis 2008 20:48 |
| Sistema atkurta rimta klaida | WIX | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 15 | 21 sausis 2008 05:35 |
| Įvyko klaida įkeliant operacinę sistemą | ngorever1989 | Windows "operacinės sistemos | 15 | 16 sausis 2008 17:21 |
| MS Windows - sistema buvo susigrąžintos iš rimtos klaidos. | corpsey | Windows "operacinės sistemos | 1 | Lapkritis 24, 2007 16:52 |
| "Įvyko klaida įkeliant operacinę sistemą"! | computergeek | Windows "operacinės sistemos | 1 | 28 spalis 2007 04:13 |
| Temos įrankiai | |
| |