![]() |
|
|
|||
|
|||
|
this one ir ēšanas mani par mēnesi tagad
Man izlases reboots ar šo kļūdu ..... kad es paskatos atpakaļ, ja skatītājam tas liecina dienesta kontrolē vadītājs (7.023) kļūdas, tad sistēmas kļūda pēc tam sāk minidump ...... i have updated visiem autovadītājiem mainīt dažus aparatūras piemēram, video karti un atmiņas dont nav nekas cits līks up izņemot dvd / ROM so i got pissed off un pārinstalēta, Windows XP Pro viss likās ok, līdz viss atjaunota un bums! zilo ekrānu 0x000024 kļūdu ar abunch citus numurus, bet mainās likās, pēc Service Pack 3 Atjaunots man bija tas grūtības vai tas varētu būt tikai sagadīšanās veida domāšana varētu būt Harddrive taču bija jautājums, ja kāds var norādīt mani pareizajā virzienā thanks ....... darbojas asus as77 MOBO ar amd 2800 + chip i ir pievienoti minidump failu, ja kāds var skaitlis it out thanks any help būs līdzīgs zelts !!!!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
0x00000024 kļūda attiecas uz NTFS failu sistēma uz cietā diska.
Varētu būt problēma ar disku pati iet slikti, vai ir iespējams, ir kļuvis ļoti sadrumstalota. Sāciet chkdsk / r no komandu uzvednes un redzēt, kas parādās. Tas var aizņemt kādu laiku, atkarībā no izmēra diska, tāpēc pacients Mana sistēma: Home Build
|
|
|
|||
|
|||
|
Es centos rādīt chkdsk \ r, kad man bija problēmas sākumā, tas noteica pāris kļūdas, bet es vēl arvien pati problēma pēc
Es tā vēl pārbaudīt un konstatēja, ka nav problēmu, bet es esmu vēl arvien zils ekrāns periodiski |
|
|
|||
|
|||
|
Labi .... kā jūs jau maina RAM un pārinstalēta, XP, tas drīzāk norāda uz diska sevi ir kļūdains.
Es ieteiktu satveršanas jaunu HDD un, cerams, jūs zaudēsiet problēmu. |
|
|
|||
|
|||
|
Vai jūs joprojām saskaras pati problēma?
|