![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ten został jedzenie na mnie już miesiąc i get random rozruchów z tej ..... błąd, gdy spoglądam wstecz w przeglądarce to wydarzenie pokazuje menedżer Control Service (7023) Błąd to błąd systemu a następnie uruchamia minidump ...... Mam aktualizacja wszystkich kierowców zmieniło trochę sprzętu jak karta graficzna i dont pamięci mają nic hooked up wyjątkiem DVD / CD Więc mam pissed off i ponownie zainstalować Windows XP PRO wszystko wydawało się ok, dopóki wszystko zaktualizowane i boom! niebieski ekran ponownie 0x000024 błędu abunch inne numery, ale te zmiany wydawało się po dodatku Service Pack 3 został zaktualizowany i miał kłopoty lub może być tylko zbieg okoliczności myślenie może okazać się oszczędzać, ale zastanawiałem się, czy ktoś może wskazać mi w dobrym kierunku dzięki ....... systemem ASUS as77 mobo z procesorem AMD 2800 + chip Dodałem plik minidump, czy ktoś może figure it out dzięki jakąkolwiek pomoc będzie jak złoto !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 0x00000024 Błąd dotyczy systemu plików NTFS na dysku twardym.
Nie może być problem z dyskiem dzieje się źle i jest to możliwe stało się niejednolite. Spróbuj chkdsk uruchomiony / r z poziomu wiersza poleceń i zobaczyć, co pokazuje w górze. Może upłynąć trochę czasu w zależności od rozmiaru dysku, więc bądź cierpliwy My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Próbowałem uruchomiony chkdsk \ r, kiedy miałem problemy na początku to ustalone kilka błędów, ale ja wciąż dostawanie ten sam problem po I did another sprawdzić i znaleźć nie problem, ale ja jestem wciąż dostawanie niebieski ekran okresowe |
|
| |||
| |||
| Więc .... jak już zmienił Ram i ponownie zainstalować XP, to raczej nie wskazują na dysku się za wadliwe. Proponowałbym chwytając nowy HDD i miejmy nadzieję, zostaną utracone problemu. |
|
| |||
| |||
| Czy nadal stoi ten sam problem? |
![]() |
|
| Zakładki |