![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| aceasta a fost mâncaţi la mine pentru o lună acum I a lua reboots aleatoare cu acest ..... eroare atunci când mă uit înapoi, în cazul în care le afişează vizualizatorul Service Manager de control (7023) eroare atunci eroare de sistem, apoi începe ...... minidump I-au actualizat toate driver-a schimbat unele din hardware-ului cum ar fi placa video º i dont de memorie nu au nimic altceva cuplat cu excepţia DVD / ROM Aşa că am supărat şi reinstalat Windows XP Pro totul părea OK, până când tot ceea ce actualizat si bum! albastru ecran din nou 0x000024 eroare, cu abunch de alte numere, dar aceste schimbare se părea, după serviciu pack 3 a fost actualizat am avut probleme cu acest sau ar putea fi doar o coincidenţă un fel de gândire ar putea fi hard disc-ul, dar a fost mirat dacă anyone a putea punctul de mine în direcţia cea bună Thanks ....... rulează Asus as77 placa de baza cu AMD 2800 + cip Am adaugat fisierul minidump în cazul în care oricine poate figure it afarã mulþumiri orice ajutor va fi ca !!!!! de aur |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eroare 0x00000024 se referă la sistemul de fişiere NTFS pe unitatea hard disk.
S-ar putea să fie o problemă cu unitatea de ea însăşi merge rău sau este posibil acesta a devenit foarte fragmentat. Încercaţi să running chkdsk / r de la promptul de comandă şi vezi ce apare. Aceasta poate dura ceva timp în funcţie de mărimea unităţii, astfel încât pacientul să fie Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| I tried running chkdsk \ r, când am avut probleme de la începutul it fixat o pereche de erori, dar am fost achiziþie încă aceeaşi problemă, după Am făcut un alt control şi a constatat nici o problema, dar eu sunt încă achiziþie ecran albastru periodic |
|
| |||
| |||
| Ei bine .... aşa cum s-au schimbat deja Ram şi reinstalat XP, acesta nu mai degrabă punctul de a conduce vehicule în sine fiind defecte. Aş sugera grabbing un HDD nou şi sperăm că veţi pierde problema. |
|
| |||
| |||
| Eşti încă se confruntă cu aceeaşi problemă? |