![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| tohle bolo stravovanie na mňa teraz mesiac já si náhodne restartuje s touto chybou ..... Keď sa pozerám späť v prípade, že prehliadač zobrazuje služby control manager (7023), chyba systému, potom dlh potom začne minidump ...... já mať aktualizované všetky ovládače zmenili niektoré hardvérové ako grafické karty a pamäte dont mať nič iného okrem napojené dvd / rom tak som naštvaný a preinštalovať Windows XP Pro všetko sa zdalo v poriadku, kým nebude všetko aktualizované a bum! modrá obrazovka opäť 0x000024 chyba s abunch ďalších položiek, ale tieto zmeny zdalo sa po aktualizácii Service Pack 3 bola aktualizovaná som mal tento problém alebo to môže byť len náhoda spôsob myslenia, to by mohlo byť pevný disk, ale napadlo ma, či mi niekto môže ukazovať správnym smerom dík ....... beží as77 asus mobo s AMD 2800 + čip Pridal som minidump súboru, ak je niekto na to prišiel vďaka akejkoľvek pomoci sa ako zlato !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 0x00000024 chyba súvisí so systémom súborov NTFS na pevnom disku.
Tam by mohol byť problém s pohon sám bude zlý alebo je možné, že sa stala veľmi rozdrobená. Skúste spustiť príkaz chkdsk / r z príkazového riadku a uvidíte, čo sa ukáže. To môže chvíľu trvať v závislosti na veľkosti disku, tak buďte trpezliví Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Snažil som sa beží chkdsk \ r, keď som mal problémy na štarte je stanovená pár chýb, ale já bol ešte stále rovnaký problém po já jsem ďalšia kontrola a zistila, žiadny problém, ale já am tichý prospech modrá obrazovka pravidelne |
|
| |||
| |||
| No .... ako ste už zmenili Ram a preinštalovať XP, to robí skôr poukazujú na disk je sám o sebe chybný. Navrhoval by som popadla nový HDD a dúfajme, že stratíte problém. |
|
| |||
| |||
| Ste stále čelí rovnakému problému? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Systému bola obnovená po závažnej chybe na Win XP Home | P5200 | Operačné systémy Windows | 11 | 9. septembra 2008 20:48 |
| Systému bola obnovená po závažnej chybe | WiX | Všeobecné Software Chat | 15 | 21 januára 2008 05:35 |
| Chyba pri načítaní operačného systému | ngorever1989 | Operačné systémy Windows | 15 | 16. január 2008 17:21 |
| MS Windows - Systém má vymáhať z vážna chyba. | corpsey | Operačné systémy Windows | 1 | 24. novembra 2007 16:52 |
| 'Chyba pri načítaní operačného systému'! | computergeek | Operačné systémy Windows | 1 | 28. októbra 2007 04:13 |
| Thread Tools | |
| |