![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ово је јело на мене за месец дана сада Ја се са овим рестартују случајна грешка ..... Када погледам назад у Евент Виеуер приказује сервис Цонтрол Манагер (7023) грешка онда системска грешка онда почиње Минидумп ...... Имам ажурирани сви возачи мењали неки од хардвера као што су видео картице и меморије донт имати ништа друго осим горе закачен ДВД / РОМ тако да сам љут офф и поново инсталирати Уиндоус КСП Про све је изгледало ОК док је све допуњено и бум! плави екран опет 0кс000024 грешку са абунцх других бројева али ова промена Чинило се након сервисног пакета 3 је ажуриран имао сам овај проблем или је можда само случајност врста размишљања може бити харддриве, али се питам да ли неко може да ми тачка у правом смеру хвала ....... приказују ас77 мобо Асус са АМД 2800 + чип Ја сам додао Минидумп фајл, ако ико може да га схватим хвала никакву помоћ ће бити као злато !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 0кс00000024 грешка односи се на НТФС систем датотека на вашем хард диску.
Ту може бити проблем са самом диску иде лоше или је могуће да је постала веома фрагментиран. Покушајте са цхкдск / ф из командне линије и видимо шта се приказује. То може потрајати у зависности од величине диска, па будите стрпљиви Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Покушао сам да ради цхкдск на \ с када сам имао проблема на старту је фиксна неколико грешака, али сам и даље добијам исти проблем после Ја сам другу проверу и нашао без проблема, али сам и даље добијате повремено плавом екрану |
|
| |||
| |||
| Па .... као што сте већ променио РАМ-а и поново инсталирати КСП, а он не указује на сам диск се исправни. Рекла бих и нагло посезање нови ХДД и надамо се да ћете изгубити проблема. |
|
| |||
| |||
| Да ли сте и даље суочавају са истим проблемом? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Систем има опоравио од озбиљне грешке на Уин КСП Хоме | П5200 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 9. септембра 2008 20:48 |
| Систем има опоравио од озбиљне грешке | УиКс | Уопштено Софтуаре Цхат | 15 | 21 јануар 2008 05:35 |
| Грешка приликом учитавања оперативни систем | нгоревер1989 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 15 | 16 јануар 2008 17:21 |
| МС Уиндоус - Сыстем спасене је од озбиљних Еррор. | цорпсеы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 24 новембар 2007 16:52 |
| 'еррор итава оперативни систем'! | цомпутергеек | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 28 октобар 2007 04:13 |
| Тхреад Тоолс | |
| |