![]() |
|
| |||
| |||
| bu bana bir ay şimdi yemek oldu i bu hata ..... ile ne zaman i geri olay onu sonra Minidump ...... başlar Hizmet Denetim Yöneticisi (7023) hata sonra sistem hatası gösterir bakmak rastgele yeniden doğmuş gibi olsun Bazı donanım değiştirildi tüm sürücülerin güncelledik video kartı ve hafıza dont gibi başka bir şey dvd dışında bağladım / rom var öylesine i pissed off var ve Windows XP Pro yeniden kadar herşeyi güncellenmiş ve boom herşey iyi görünüyordu! mavi ekran diğer numaraları ancak bu değişim abunch tekrar 0x000024 hata Bu hizmet paketi 3 den sonra i bu sorun vardı güncellendi görünüyordu ya da sadece tesadüf olabilir bu sabitdisk ama olabilir eğer kimse doğru yönde beni işaret edebilir merak ediyorum düşünme tür teşekkürler ....... amd 2800 ile asus as77 mobo koşu + yonga eğer kimse anlamaya miyim Mini döküm dosyası eklediğiniz sayesinde herhangi bir yardım !!!!! altın gibi olacak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 0x00000024 hata NTFS Dosya Sistemi için sabit diskinizde ilgilidir.
Orada kötü gidiş kendisi sürücü veya onu ağır parçalanmış haline gelmiştir mümkün olan bir sorun olabilir. Çalışan chkdsk deneyin / r komut isteminden ve ne kadar gösterildiğini görürsünüz. Bu sürücünün boyutuna bağlı olarak, bu yüzden sabırlı olun biraz zaman alabilir Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| i chkdsk çalışan güvenilir \ r ne zaman i o hataların bir çift ama sonra yine aynı problem was getting sabit başında sorun vardı Başka bir kontrol yaptım ve hiçbir problem ama ben yine de belirli aralıklarla mavi ekran alıyorum bulundu |
|
| |||
| |||
| Well .... siz zaten Ram değişti ve XP yeniden, o does değil noktası kendisini sürücüye hatalı olma. Yeni bir HDD kapma ve öneriyorsun Umarım sorun kaybedersiniz. |
|
| |||
| |||
| Hala aynı sorun bakacak mısınız? |