![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| це одне було їжі на мене вже місяць Я отримую випадкові перезавантаження з цією помилкою ..... Коли я оглядаюся назад у вікні перегляду подій показує Service Control Manager (7023) помилка, то помилка, то система починає Minidump ...... Я оновив всі водії змінили деякі з апаратного як відео-карти і пам'яті Dont більше нічого не підключено, крім DVD / ROM так що я отримав від п'яного і перевстановити Windows XP Pro Здавалося все ОК, поки всі оновлені і бум! синій екран знову помилка 0x000024 з abunch інші номери, але це зміна здавалося, після Service Pack 3 був оновлений я мав цю неприємність або це може бути просто збігом спосіб мислення, це може бути жорсткий диск, але було цікаво, якщо хто може вказати мене в правильному напрямку Завдяки ....... Біг as77 плат ASUS з AMD 2800 + Чіп Я додав файлу Minidump якщо хтось можу розібратися Завдяки будь-яка допомога буде, як золото !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Помилка 0x00000024 пов'язана з файловою системою NTFS на жорсткому диску.
Там можуть бути проблеми з приводом сама збираюся погано чи це можливо стало сильно фрагментований. Спробуйте запустити CHKDSK / R з командного рядка і подивіться, що показує вгору. Це може зайняти якийсь час залежно від розміру диска, так що будьте терплячими Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Я спробував Running CHKDSK \ г, коли я з працею на початку його Виправлено пару помилок, але я як і раніше одержувати ж проблема після Я зробив інший перевірки і він не бачить проблеми, але я як і раніше отримувати синій екран Періодично |
|
| |||
| |||
| Ну .... Як ви вже змінили Рам і перевстановити XP, це скоріше вказує на диск сам по собі бути помилковими. Я хотів би запропонувати хапаючи Новий жорсткий диск, і, сподіваюся, ви втратите цю проблему. |
|
| |||
| |||
| Ви все ще стикається з тими ж проблема? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Система відновлена після серйозної помилки на Win XP Home | P5200 | Операційні системи Windows | 11 | 9 вересня 2008 20:48 |
| Система відновлена після серйозної помилки | WiX | General Software чат | 15 | 21 січня 2008 05:35 |
| Помилка при завантаженні операційної системи | ngorever1989 | Операційні системи Windows | 15 | 16 січня 2008 17:21 |
| MS Windows - Система відновлена після серйозної помилки. | corpsey | Операційні системи Windows | 1 | 24 листопада 2007 16:52 |
| "Помилка при завантаженні операційної системи! | computergeek | Операційні системи Windows | 1 | 28 жовтня 2007 04:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |