![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Én szeretnének segíteni, hogy megértsék a rendszer-visszaállítás. Tudom, hogy ha ezt a rendszer-visszaállítás és tedd a CD-re tegyél a számítógépet vissza ez eredeti pontot. Igaz ez? Tud valaki segíteni megérteni első System Resote, és mondja meg, hogyan kell csinálni. I would really appreciate it. Thhank You |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vegyen olvastam ezt a hosszú cikket a jó fiúk "ole a Microsoft Max haver.
| |||
| |||
| Idézet:
Thanks mate I appreciate it. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Rendszer-visszaállítás | scopa | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 7, 2009 02:55 |
| Segítség! Nem működő után a Rendszer-visszaállítás | scottfrp | General Chat szoftver | 12 | 4. május 2009 11:57 |
| Kérem, segítsen! Teljes Rendszer-visszaállítás | jro1384 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 11. január 2009 05:56 |
| Rendszer-visszaállítás | cliffnook2000 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 14. január 2008 00:34 |
| Rendszer-visszaállítás / rendszer helyreállítási | ct122592 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 2. Jan 2008 18:49 |
| Téma eszközök | |
| |