mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Help! Understanding System Restore

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2007, 15:06
Narys

Default Help! Understanding System Restore

Labas

Aš nori padėti suprasti System Restore. Aš žinau, kad jei System Restore ir padėkite jį ant CD galite įdėti savo kompiuterio Grįžti į tai Orignal taškas. Ar tai tiesa?

Ar kas nors padės man suprasti pirmos Sistemos Resote ir taip pat pasakyk man, kaip tai padaryti. I would really appreciate it. Jūs Thhank
Old Birželis 21, 2007, 01:24
Banned Group

Imtis šio ilgas straipsnis iš gero `ole berniukai" Microsoft "Max mate skaityti.
Supratimo System Restore.

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Birželis 21, 2007, 14:10
Narys

Citata:
Originally Posted by Wolfeymole View Post
Imtis šio ilgas straipsnis iš gero `ole berniukai" Microsoft "Max mate skaityti.
Supratimo System Restore.

Ačiū Mate I appreciate it.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Windows System Restore Norma Windows "operacinės sistemos 1 7 spalis 2009 02:55
Help! Dar po darbo Sistemos atkūrimas scottfrp BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 12 4 gegužė 2009 11:57
Help please! Visas System Restore jro1384 Windows "operacinės sistemos 2 11 sausis 2009 05:56
Sistemos atkūrimas cliffnook2000 Windows "operacinės sistemos 3 14 sausis 2008 00:34
System Restore / atkūrimo sistemos ct122592 Windows "operacinės sistemos 1 2 sausis 2008 18:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.