![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ima li bilo koji put to ići leđa to Windows xp Imam Windows vidik home premumn imam disk za Windows XP nije siguran je li original ili ne, ali ja dont imati jedan proizvod ključ ugoditi pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ne imati jedan proizvod ključ to neće instalirati.
| |||
| |||
| tako da ne postoji način da se vratite u Windows XP bez ključa ja licemjerje iskoristiti određeni član proizvod ključ od moj radna površina pc kao da još uvijek ima prozor xp na njemu pisati leđa |
|
| |||
| |||
| Zaključavanje kao što su potpuno svjesni što je pravni, a što nije. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako formatirati Windows XP Home OEM? | cheesepuff | Windows Operating Systems | 2 | 2. rujan 2009 09:03 |
| Windows XP Home potpunosti ne učita | Sarah Lou 2 | Windows Operating Systems | 16 | 12. listopad 2008 09:50 |
| Windows XP Home | redden137 | Windows Operating Systems | 3 | 12. travanj 2008 07:34 |
| Windows XP Home SP2 | Wutz | Windows Operating Systems | 10 | 30. listopad 2007 13:35 |
| Ponovne instalacije sustava Windows XP Home. | xphelpme | Windows Operating Systems | 4 | 3. rujna 2007 09:10 |
| Thread Tools | |
| |