menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

HELP! okna otázka:)

Reply

Thread Nástroje
Old 24 leden 2008, 19:24
Nový člen skupiny

Default HELP! okna otázka:)

Musel jsem útoku virů můj systém a snaží se proti nim bojovat, ale už bylo pozdě. Byl jsem v nouzovém režimu se snaží odstranit některé nové programy nainstalovány i myšlení možná, že by pomohlo. i restartovat comp a podepsán i narazí na ikonu Internet Explorer a spol zmrazila. Musel jsem udělat tvrdý boot sceen a když se vrátil až dchm nebo něco podobného, že se snaží o přístup k počítači po 2mins objeví černá obrazovka bouchnutý nahoru a řekl: "operační systém nenalezen". Mám Windows XP disk. bude číst jednou jsem disk a restart?
Old 25 leden 2008, 02:24
Člen Skupina

Dalo by se boot z XP CD, a provést opravu nainstalovat.
Old 26. května 2008, 04:20
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Axegrinder View Post
Dalo by se boot z XP CD, a provést opravu nainstalovat.
Yer udělat.
Ale v případě, že doesnt spravit potom dostat linux live CD používá acsess na vašem pevném disku a kopie důležitých souborů na paměťovou kartu nebo jiný pevný disk.
Pokud však dont potřeba obnovit vaše věci pak dobrou dlouhý pevný disk formátu a nové instalaci systému Windows se zobrazí na konci tohoto viru.
Old 27. května 2008, 04:24
Člen Skupina

Jen nezapomeňte, když budete dělat reinstallion se systémem Windows XP, máte ho reaktivovat.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problém při spuštění Windows - potřebuju pomoct PewterScreaminMach Operační systémy Windows 2 30.září 2009 05:56
Core I7 a Windows Vista BSOD Výtisk syer Operační systémy Windows 1 9. červen 2009 15:06
Windows Špatně Font Výtisk - Prosím pomozte chubatta Operační systémy Windows 2 6. února 2009 14:31
Windows Zajišťovacím Up! BFG 260 PSU problém? jaybob275 Obecné Hardware Chat 4 3. února 2009 01:38
Je to morální problém? WTF dělat a jestli mám nelegální kopii systému Windows? gavalisk Operační systémy Windows 3 24. Září 2007 12:51
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.