![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Musel jsem útoku virů můj systém a snaží se proti nim bojovat, ale už bylo pozdě. Byl jsem v nouzovém režimu se snaží odstranit některé nové programy nainstalovány i myšlení možná, že by pomohlo. i restartovat comp a podepsán i narazí na ikonu Internet Explorer a spol zmrazila. Musel jsem udělat tvrdý boot sceen a když se vrátil až dchm nebo něco podobného, že se snaží o přístup k počítači po 2mins objeví černá obrazovka bouchnutý nahoru a řekl: "operační systém nenalezen". Mám Windows XP disk. bude číst jednou jsem disk a restart? |
|
| |||
| |||
| Dalo by se boot z XP CD, a provést opravu nainstalovat. |
|
| |||
| |||
| Yer udělat. Ale v případě, že doesnt spravit potom dostat linux live CD používá acsess na vašem pevném disku a kopie důležitých souborů na paměťovou kartu nebo jiný pevný disk. Pokud však dont potřeba obnovit vaše věci pak dobrou dlouhý pevný disk formátu a nové instalaci systému Windows se zobrazí na konci tohoto viru. |
|
| |||
| |||
| Jen nezapomeňte, když budete dělat reinstallion se systémem Windows XP, máte ho reaktivovat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém při spuštění Windows - potřebuju pomoct | PewterScreaminMach | Operační systémy Windows | 2 | 30.září 2009 05:56 |
| Core I7 a Windows Vista BSOD Výtisk | syer | Operační systémy Windows | 1 | 9. červen 2009 15:06 |
| Windows Špatně Font Výtisk - Prosím pomozte | chubatta | Operační systémy Windows | 2 | 6. února 2009 14:31 |
| Windows Zajišťovacím Up! BFG 260 PSU problém? | jaybob275 | Obecné Hardware Chat | 4 | 3. února 2009 01:38 |
| Je to morální problém? WTF dělat a jestli mám nelegální kopii systému Windows? | gavalisk | Operační systémy Windows | 3 | 24. Září 2007 12:51 |
| Thread Nástroje | |
| |