![]() |
|
|
|||
|
|||
|
i επίθεση ιών είχε το σύστημά μου και προσπαθούσε να τους πολεμήσει, αλλά ήταν πολύ αργά. ήμουν σε ασφαλή λειτουργία προσπαθεί να διαγράψετε κάποια νέα προγράμματα i εγκατασταθεί σκέψη ότι ίσως θα βοηθούσε. i επανεκκίνηση COMP και υπεγράφη στο i χτυπήσει στο εικονίδιο του Internet Explorer και comp πάγωσε. Έπρεπε να το κάνει σκληρό εκκίνησης και όταν γύρισε sceen μέχρι dchm ή κάτι τέτοιο ήταν προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε υπολογιστή, μετά από περίπου 2mins μια μαύρη οθόνη popped μέχρι και είπε "το λειτουργικό σύστημα δεν βρέθηκε". Έχω Windows XP δίσκο. θα πρέπει να διαβάσει μια φορά έβαλα στο δίσκο και επανεκκινήστε;
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπορείτε να εκκινήσετε από το CD XP και κάνει μια εγκατάσταση επιδιόρθωσης.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αλλά αν αυτό doesn't φτιάξεις τότε έχετε ένα linux live CD για να το χρησιμοποιήσει acsess σκληρό σας δίσκο και να αντιγράψετε τα σημαντικά αρχεία σε ένα memory stick ή σε άλλο σκληρό δίσκο. Ωστόσο, εάν dont ανάγκη για να ανακτήσει το υλικό σας τότε καλό καιρό σκληρό δίσκο μορφή και μια νέα εγκατάσταση των Windows θα δουν το τέλος του ιού.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απλά θυμηθείτε αν κάνουμε reinstallion των Windows XP, έχετε επανενεργοποιήσετε αυτή.
|