manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

POMOZITE! windows problem:)

Reply

Thread Tools
Old 24 siječanj 2008, 19:24
Novi član grupe

Default POMOZITE! windows problem:)

Imao sam moj sistem napada virusa i nastoji da se bore, ali ih je bilo prekasno. Bio sam u sigurnom načinu rada pokušavajući izbrisati neke nove programe i instalira misleći da će možda pomoći. JA ponovno pokretanje comp i potpisan i udarili Internet Explorer ikona i smrznuti comp. ja je za napraviti boot hard sceen, a kada se vratio gore dchm ili nešto slično što je pokušavate pristupiti računalu nakon 2mins crnog ekrana popped gore i reče: "operativni sistem nije pronađen." Imam Windows XP disk. će to biti jednom pročitati i stavite disk i ponovno podizanje sustava?
Old 25 siječanj 2008, 02:24
Member Group

Moglo bi boot s XP CD-a i napraviti repair instalaciju.
Old 26 svi 2008, 04:20
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Axegrinder View Post
Moglo bi boot s XP CD-a i napraviti repair instalaciju.
Yer to.
Ali ako se to riješi onda dobijem linux live CD acsess ga koristiti na vašem tvrdom disku i kopirajte važnih datoteka na Memory Stick ili drugi hard disk.
Međutim, ako ne treba da se oporavim Vaše stvari onda dobro se hard disk format i svježu instalaciju sustava Windows će vidjeti do kraja virusa.
Old 27 svi 2008, 04:24
Member Group

Dovoljno je sjetiti ako napraviti reinstallion of Windows XP, imate reaktivirali ga.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows Issue na početak - Some Need Help PewterScreaminMach Windows Operating Systems 2 30 rujan 2009 05:56
Core i7 i Windows Vista BSOD Issue syer Windows Operating Systems 1 9. lipnja 2009 15:06
Windows Font Pogrełan Issue - Molim pomoć chubatta Windows Operating Systems 2 6. veljača 2009 14:31
Windows Zaključavanjem Up! 260 PSU BFG pitanje? jaybob275 General Hardware Chat 4 3. veljača 2009 01:38
Da li je to moralno pitanje? WTF obaviti u skrbi ako imam ilegalne kopije sustava Windows? gavalisk Windows Operating Systems 3 24. Ruj 2007 12:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.