![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imao sam moj sistem napada virusa i nastoji da se bore, ali ih je bilo prekasno. Bio sam u sigurnom načinu rada pokušavajući izbrisati neke nove programe i instalira misleći da će možda pomoći. JA ponovno pokretanje comp i potpisan i udarili Internet Explorer ikona i smrznuti comp. ja je za napraviti boot hard sceen, a kada se vratio gore dchm ili nešto slično što je pokušavate pristupiti računalu nakon 2mins crnog ekrana popped gore i reče: "operativni sistem nije pronađen." Imam Windows XP disk. će to biti jednom pročitati i stavite disk i ponovno podizanje sustava? |
|
| |||
| |||
| Moglo bi boot s XP CD-a i napraviti repair instalaciju. |
|
| |||
| |||
| Yer to. Ali ako se to riješi onda dobijem linux live CD acsess ga koristiti na vašem tvrdom disku i kopirajte važnih datoteka na Memory Stick ili drugi hard disk. Međutim, ako ne treba da se oporavim Vaše stvari onda dobro se hard disk format i svježu instalaciju sustava Windows će vidjeti do kraja virusa. |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je sjetiti ako napraviti reinstallion of Windows XP, imate reaktivirali ga. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Issue na početak - Some Need Help | PewterScreaminMach | Windows Operating Systems | 2 | 30 rujan 2009 05:56 |
| Core i7 i Windows Vista BSOD Issue | syer | Windows Operating Systems | 1 | 9. lipnja 2009 15:06 |
| Windows Font Pogrełan Issue - Molim pomoć | chubatta | Windows Operating Systems | 2 | 6. veljača 2009 14:31 |
| Windows Zaključavanjem Up! 260 PSU BFG pitanje? | jaybob275 | General Hardware Chat | 4 | 3. veljača 2009 01:38 |
| Da li je to moralno pitanje? WTF obaviti u skrbi ako imam ilegalne kopije sustava Windows? | gavalisk | Windows Operating Systems | 3 | 24. Ruj 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |