פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

עזרה! חלונות הבעיה:)

Reply

שרשרת כלים
Old 24 ינואר 2008, 19:24
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה! חלונות הבעיה:)

היה לי וירוסים לתקוף את המערכת, והיא מנסה להילחם בהם, אבל זה היה מאוחר מדי. הייתי במצב בטוח מנסה למחוק כמה תוכניות חדשות מותקן אני חושב אולי זה יעזור. אני מחדש comp ו נכנסת אני מכה הסמל של Internet Explorer ו comp froze. היה לי קשה לעשות אתחול וכאשר הגיע sceen לגבות dchm או משהו כזה היה מנסה להיכנס למחשב אחרי כ 2mins מסך שחור popped למעלה ואמר: "מערכת ההפעלה לא נמצא". יש לי דיסק של Windows XP. האם זה יהיה לקרוא פעם שמתי דיסק אתחול מחדש ו?
Old 25 ינואר 2008, 02:24
חבר קבוצת

אתה יכול האתחול של XP לכונן ולעשות תיקון התקנה.
Old 26 במאי 2008, 04:20
קבוצת חברות חדשות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Axegrinder View Post
אתה יכול האתחול של XP לכונן ולעשות תיקון התקנה.
Yer לעשות את זה.
אבל אם זה doesn't לתקן אותה ולאחר מכן לקבל תקליטור Linux חי להשתמש בו כדי acsess בכונן הקשיח ולהעתיק את הקבצים החשובים על מקל זיכרון או כונן קשיח אחר.
עם זאת, אם אתה dont הצורך לשחזר את הדברים כך טוב בכונן הקשיח בפורמט ארוך וכן ההתקנה של Windows טרי יראו את הסוף של הווירוס.
Old 27 במאי 2008, 04:24
חבר קבוצת

רק תזכור אם אתה עושה reinstallion של Windows XP, אתה חייב לעשות את זה מחדש.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.