mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

HELP!! Windows problema:)

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 24, 2008, 19:24
Naujas Narys

Default HELP!! Windows problema:)

turėjau virusų ataka mano sistemoje ir buvo bandoma kovoti su jais, bet buvo per vėlu. buvau Safe Mode bandant pašalinti kai kurių naujų programų, kurias aš įrengtas mąstymas gal padėtų. Aš vėl comp ir pasirašytas I hit "Internet Explorer" piktogramą ir NPI užšaldė. I had to do hard boot ir kai sceen grįžo iki dchm ar kažką panašaus, kad bandė prieiti prie kompiuterio, kai apie 2mins juodas ekranas popped up ir sako: "operacinė sistema nerastas." Turiu "Windows XP diską. jis bus skaityti, kai aš įdėti diską ir paleisti?
Old Sausis 25, 2008, 02:24
Narys

Galima atsisiųsti iš XP CD ir atlikti remonto įdiegti.
Old Gegužė 26, 2008, 04:20
Naujas Narys

Citata:
Originally Posted by Axegrinder View Post
Galima atsisiųsti iš XP CD ir atlikti remonto įdiegti.
Yer daryti.
Bet jei tai nepadės ištaisyti to get Linux Live CD jį naudoti acsess kietąjį diską ir nukopijuoti svarbius failus į atminties kortelę ar kitą kietąjį diską.
Tačiau jei Dont reikia susigrąžinti savo Daiktai tada gerai kol disko formatą ir šviežiai įdiegti "Windows" bus žr. viruso pabaigos.
Old Gegužė 27, 2008, 04:24
Narys

Tiesiog neužmirškite, jei reinstallion Windows XP, jūs turite atnaujinti ją.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.