mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

HELP!! logi jautājums:)

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 24, 2008, 19:24
New Member Group

Default HELP!! logi jautājums:)

Man bija vīrusu uzbrukumu manu sistēmu un mēģināja cīnīties pret tiem, bet tas bija pārāk vēlu. i bija drošajā režīmā mēģināt izdzēst vairākas jaunas programmas, i instal domāšana varbūt, ka tas palīdzēs. i atsākt comp un parakstīts i hit Internet Explorer ikonas un comp iesaldēja. man bija jādara grūti boot un kad sceen nāca atpakaļ uz augšu dchm vai kaut kas līdzīgs, kas bija mēģināt piekļūt datoru pēc apmēram 2mins melns ekrāns popped up un teica: "operētājsistēmu not found". Man ir Windows XP disku. būs jālasa, kad man disku un reboot?
Old Janvāris 25, 2008, 02:24
Loceklis

Jūs varētu palaist no XP CD un darīt remonts instalēt.
Old Maijs 26, 2008, 04:20
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Axegrinder View Post
Jūs varētu palaist no XP CD un darīt remonts instalēt.
Yer do that.
Taču, ja tas doesn't salabot tad iegūt Linux Live CD izmantot, lai acsess jūsu cietā diska un kopēt svarīgi failus atmiņas kartē Memory Stick vai citu cieto disku.
Tomēr, ja jūs dont vajadzība atgūt savu piedāvājumu, tad labi sen cietā diska formātā un svaigu instalēšanas Windows skatīt beigām vīrusu.
Old Maijs 27, 2008, 04:24
Loceklis

Tikai atceraties, ja jūs reinstallion Windows XP, jums ir atjaunot to.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.