rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

HELP! Windows problem:)

Reply

Narzędzia wątku
Old 24 stycznia 2008, 19:24
Nowe państwa grupy

Miałam atak wirusów mojego systemu i próbuje z nimi walczyć, ale było już za późno. Byłem w trybie awaryjnym próbuje usunąć kilka nowych programów i zainstalowane myślenia, który może pomóc. I ponownie komp i podpisany w I hit ikonę Internet Explorer i komp zamarzł. Musiałem zrobić twardy sceen podczas rozruchu i wrócił do dchm lub coś podobnego, że próbuje uzyskać dostęp do komputera, po około 2mins czarny ekran popped się i powiedział: "Nie odnaleziono systemu operacyjnego". Mam Windows XP na dysku. będzie czytać raz umieścić na dysku i ponownie uruchomić komputer?
Old 25 stycznia 2008, 02:24
Członek grupy

Można uruchomić z CD XP i zrobić naprawy instalacji.
Old 26. maja 2008, 04:20
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Axegrinder View Post
Można uruchomić z CD XP i zrobić naprawy instalacji.
Yer zrobić.
Ale jeśli tego nie robi go następnie uzyskać linux live CD użyć go do acsess dysk twardy i skopiować ważne pliki na karcie pamięci Memory Stick lub innym twardym dysku.
Jednak jeśli dont muszą odzyskać swoje rzeczy to dobry długo twardy format i nową instalację systemu Windows będzie do końca wirusa.
Old 27 maja 2008, 04:24
Członek grupy

Pamiętaj tylko, jeśli wykonujesz reinstallion systemu Windows XP, to mają go reaktywować.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.