![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Miałam atak wirusów mojego systemu i próbuje z nimi walczyć, ale było już za późno. Byłem w trybie awaryjnym próbuje usunąć kilka nowych programów i zainstalowane myślenia, który może pomóc. I ponownie komp i podpisany w I hit ikonę Internet Explorer i komp zamarzł. Musiałem zrobić twardy sceen podczas rozruchu i wrócił do dchm lub coś podobnego, że próbuje uzyskać dostęp do komputera, po około 2mins czarny ekran popped się i powiedział: "Nie odnaleziono systemu operacyjnego". Mam Windows XP na dysku. będzie czytać raz umieścić na dysku i ponownie uruchomić komputer? |
|
| |||
| |||
| Można uruchomić z CD XP i zrobić naprawy instalacji. |
|
| |||
| |||
| Yer zrobić. Ale jeśli tego nie robi go następnie uzyskać linux live CD użyć go do acsess dysk twardy i skopiować ważne pliki na karcie pamięci Memory Stick lub innym twardym dysku. Jednak jeśli dont muszą odzyskać swoje rzeczy to dobry długo twardy format i nową instalację systemu Windows będzie do końca wirusa. |
|
| |||
| |||
| Pamiętaj tylko, jeśli wykonujesz reinstallion systemu Windows XP, to mają go reaktywować. |